Op zaterdag 16 september 2017 is de Grote Clubactie gestart. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?

Er zijn twee mogelijkheden om loten te kopen, namelijk via de verkoopboekjes en online:

Verkoopboekjes: De Jeugdleden van Seroos komen binnenkort met hun verkoopboekjes bij u langs. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Online: dit is de link naar onze online verkooppagina. http://www.clubactie.nl/actie/VoetbalverenigingSerooskerke2

Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Met de opbrengst willen we bijdragen aan een pannakooi die we voor de jeugd willen aanschaffen.