Na de nodige (terechte)commentaren naar aanleiding van ons vorige verslag zal ik het maar netjes houden :). Wel wil ik jullie hulp inschakelen aangezien onze leider vader is geworden en zijn vriendin dus moeder. Voor de vriendin van Tjeerd hebben wij nog geen bijnaam, dus als je ideeën hebt meld je bij één van ons en wie weet wordt jou bijnaam/koosnaam/troetelnaam een seizoen lang gebruikt. Voor de mensen die het dus nog niet weten; de krullenbol van weleer Tjeerd Maljaars is vader geworden van een prachtige dochter Raisa of was het Razia?  Hij wist het zelf af en toe niet meer zo goed, vandaar deze verwarring bij mij. Nogmaals gefeliciteerd, zo zie je maar dat een afgelasting in februari tot iets moois kan leiden.

Dan nu over tot de orde van de dag GPC uit…

Na vorige week eens ouderwets ons tikkie takkie spel te hebben gespeeld met de overwinning als resultaat wilden wij deze lijn voort zetten en GPC ons tikkie takkie spel ook laten beleven. Maar tot onze grote schrik speelden wij op het zeer strakke en perfecte kunstgrasveld van GPC en aangezien wij alleen onze tikkie takkie’s kunnen spelen met een veld met de nodige polletjes wisten wij dat dit weleens lastig zou kunnen worden.

We hebben vandaag de beschikking over 15 fitte spelers.

1. Rechtse Fred
  2. Sjakowski
  3. Wannes
  4. KP
  5. Ron
  6. Pinkel
  7. Paul
  8. Harinck
  9. Roony
  10. Robbie
  11. Robbert ofwel Lewandowski
  12. Ivo
  13. Captain Jack, buiten het veld best rustig in het veld soms gek
  14. De Bree(kbare)
  15. Tramper

Nol is er normaal gesproken ook altijd bij, maar die was helaas afwezig i.v.m. een ingegroeide haardos.  Ik zeg niet waar, maar je ziet er niks van als hij een onderbroek aan heeft, heb tenslotte beloofd om het netjes te houden.

Onder een prachtige zon werd om half 3 afgetrapt en werden de eerste spelden prikjes uitgedeeld. Redelijk vroeg kwam onze tegenstander op voorsprong doordat Fre uitkwam als een BAAS zoals hij altijd doet, namelijk perfect op de bal. Een sliding waar in elk stadion iedereen op de banken zou staan. Vond de man in het zwart dit een penalty. Hij schreeuwde dat hij veel te hard in kwam. Wij waren het hier uiteraard niet mee eens maar we hebben ons er maar bij neergelegd, die man doet immers ook zijn best. Gelukkig hadden wij onze spits van vorige jaar weer voor 1 dag terug en deze zorgden binnen enkele minuten weer voor de gelijkmaker. Helaas niet voor lang, want waar eerder voor een zogenaamde harde sliding wel werd gefloten werden er wel 2 grove duwfouten over het hoofd gezien en zo kon GPC de 2-1 binnen schieten. Waar wij zijn begonnen met wat speldenprikjes is de man in het zwart begonnen met een mokerslag uit te delen. Gelukkig kon Robbert weer snel de 2-2 binnen schieten en konden we met een gelijkspel gaan rusten.

De 2e helft.

Waar iedereen nog geniet van de heerlijke thee aroma’s in de mond, zien we in een keer Jacky vanaf de middellijn opstuiven om de bal even snoeihard in het goal te rossen. Vorige seizoenen werd Jacky regelmatig uitgeroepen tot zeer irritant ventje door tegenstanders en teamgenoten, maar dat is nu bijna nooit meer. Waar al die lange praat sessies wel niet goed voor zijn. Helaas is de voorsprong niet van lange duur en wordt het snel 3-3 en tot overmaat van ramp ook nog 4-3. Dit kan niet de bedoeling zijn dus stropen we onze mouwen op en gaan we vol voor de gelijkmaker. Er wordt zelfs niet meer dubbel gelegen om een foute bal wat normaal gesproken wel gebeurt, trouwens tot ergernis van sommige spelers. Dan 5 minuten voor tijd valt de gelijkmaker, de bal wordt strak voorgegeven en wordt bijna in eigen doel gewerkt maar Roony tikte hem nog net aan of zat hij wel? We zullen het nooit meer weten. Na snel de bal gepakt te hebben gingen we nog voor de overwinning en die zou er ook komen… Maar de man van de dag die wilde toch nog een stempel op deze overigens sportieve wedstrijd drukken door ons de laatste corner niet te laten nemen en besloot om maar af te fluiten… Tuurlijk dat ook nog. Het gelijkspel was niet nodig geweest maar was overigens wel terecht. Wil ook geen excuus zoeken bij de scheidsrechter daarom heb ik ook maar niet alles genoteerd, want nogmaals die man heeft ook zijn best gedaan.

Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen Dauwendaele en dan wil ik de potlood graag in Nol zijn hol stoppen want als het goed is heeft hij pillen gekregen gehad om de bebossing tegen te gaan.

Ps. Voor de ongecensureerde versie nodig ik u graag eens uit voor de kleedkamer gesprekken,  maar vrouwen pas op wij zijn goed in bijnamen.