Vandaag stond de bekerwedstrijd tegen HSV Hoek op het programma. Een mooi affiche voor ons, om tegen de hoogst spelende zaterdagclub van Zeeland te mogen spelen.

Onder een lekker najaarzonnetje werd er afgetrapt. Seroos begon fel aan de wedstrijd en dat resulteerde na een kleine minuut in een grote kans. Na goed voorbereidend werk van Aex ging Aron één op één op de keeper af. Helaas wist hij dit buitenkansje niet te verzilveren.

Hoek had wel meeste balbezit, echter resulteerde dit niet in echt gevaarlijke momenten voor de goal van Jordi. Daarintegen kreeg Seroos hier een daar wel een kansje. Zo kreeg Björn uit een voorzet van Jeffry een schietkans op de rand van de 16 meter. Helaas werd dit schot gekraakt. Ook Sil was dichtbij een doelpunt, hij kopte net naast na een goede voorzet van Björn.

Na 45 minuten spelen, enkele goede kansen voor Seroos en geen echte kansen voor Hoek floot des scheidsrechter voor de rust. Een prima eerste helft van Seroos’ kant.

Ook in de tweede helft kon Seroos lang overeind blijven, al nam de druk van Hoek wel steeds meer toe. Na een botsing moest Derk even naar de kant om zijn bloedneus te laten stoppen. Helaas kregen we op het moment dat we met een mannetje minder op het veld stonden de 0-1 te verwerken. Na een steekbal door de defensie kon de de spits de bal diagonaal in de verre hoek langs Jordi schieten.

Na de 0-1 bracht Hoek gelijk 3 verse krachten in en had Seroos weinig meer in te brengen. In de slotminuut werd het nog 0-2. Seroos kan met een goed gevoel terugkijken op deze wedstrijd. We hebben het lang vol kunnen houden en met iets meer geluk, met name in de eerste helft, hadden we het Hoek nog stukken lastiger kunnen maken.

Volgende week gaan we weer verder met de competitie en wacht de thuiswedstrijd tegen De Meeuwen, de huidige koploper.