Zaterdag 18 november stond de wedstrijd tegen de Meeuwen op het programma. De meeuwen is in tegenstelling tot Seroos het seizoen uitstekend begonnen. De belangen vooraf waren groot. Seroos moest winnen om aansluiting te houden met ploegen uit het linker rijtje. Meeuwen kon bij een eventuele winst de eerste periode pakken.

Nadat Gerrit zijn praatje had gedaan, konden de mannen de wei in. Seroos startte sterk door de Meeuwen vast te zetten waar mogelijk. Dit resulteerde vrij snel in een eerste kans voor Seroos. Maikel gaf de bal voor op de inlopende Bjorn, maar die kon de bal niet tegen de touwen werken. Een aantal minuten daarna was het Maikel die met een stijlvolle omhaal het doel onder vuur nam. De bal miste echter vaart, waardoor de keeper de bal eenvoudig kon oprapen. Meteen in de omschakeling kreeg de Meeuwen zijn eerste kans. Een lange bal van de keeper belandde voor de voeten van Menno de Nooijer. Hij nam de bal verkeerd aan, waardoor het gevaar ten einde was.

Seroos kon dus met een goed gevoel aan de thee. In de rust werd besproken dat we op deze manier verder moesten gaan. Er moesten alleen meer tweede ballen worden gewonnen op het middenveld. In de eerste tien minuten na rust lukte dit aardig. Seroos kwam er een aantal keer voetballend goed uit, maar tot grote kansen leidde dit niet. In de 58e minuut kreeg de Meeuwen een vrije trap. Deze werd gevaarlijk ingedraaid, waardoor Erwin Huibregste met zijn hoofd de bal in het doel kopte. Niet veel later kreeg Seroos de volgende domper te verwerken. Een voorzet van Yannick Melis bereikte Menno de Nooijer, die de bal op fraaie wijze achter Jordi volleerde. Tot overmaat van ramp raakte de ingevallen Aron ook nog geblesseerd, waardoor deze wedstrijd als droevig mag worden beschouwd.

Na de wedstrijd is de eerste selectie uiteten geweest naar de Zwarte Ruiter op ‘t Witte Paart, waarvoor bedankt! De avond werd afgesloten door een gezellige stapavond in Middelburg. Komende zaterdag staat MZC’11 op het programma, dat met maar liefst 7-1 verloor. Hier zal Seroos voor de nodige drie punten gaan. Ook hier rekenen wij op uw steun!

Renz Bömer maakte voor CTV Zeeland de volgende beelden: