Het seizoen 2017/2018 is weer begonnen. Afgelopen vrijdag 25 augustus organiseerde de jeugdcommissie van Seroos en Veere  een startdag voor de MO17, JO17-1, JO17-2 en JO19. Het werd een gezellige avond met ongeveer 40 aanwezigen. Begonnen werd er met een bbq en nadat de buikjes rond waren gegeten wurmden de eerste jeugdleden zich in de bubble ballen. Wat is er ontzettend veel gelachen, met name door de toeschouwers want in de plastic ballen was het zweten en puffen geblazen. Sommige trainers en leiders hadden de moed om het ook te proberen, dit zorgde uiteraard voor de nodige hilariteit bij de jeugdleden. Hierna de quiz waar de voetbalkennis werd getest. Hier er daar een mopper over de lastige vragen maar het fanatisme voerde de boventoon. De quiz werd gewonnen door het trio Rick Verhage, Robbert Luijk en Tim Nieuwenhuis.

De zaterdag stond in het teken van de jongste jeugd. Ook dat werd een succes met 89 aanmeldingen en veel trotse  ouders/verzorgers die aan de kant. Zij zagen de kinderen een warming-up krijgen van de trainers en spelers van de eerste selectie van zowel Seroos als Veere. Onder begeleiding van diezelfde trainers en spelers vond er een circuit plaatst van veelal opblaasbare spelkussens en attracties. Vanwege het warme weer werd er tussendoor veel gedronken. Rond 12:00 uur friet, een snack en een AA drank met z’n allen genuttigd op de tribune. We hebben veel kinderen zien genieten van deze dag, daar is het uiteraard allemaal om te doen. We vinden het jammer dat het al weer voorbij is, maar gelukkig hebben we de foto’s nog, foto’s met dank aan Irene Overbeeke.

De Jeugdcommissie