En daar zijn we weer, na een weekje afwezigheid. Dat betekent dat er maar liefst 14 wedstrijden zijn gespeeld. Overigens waren dit niet de beste 2 speelrondes, met 1,86 goal en 1,21 punt per wedstrijd.. Dat kan en moet beter.

Seroos 1 pakte 2 weken terug een prachtige 3-0 overwinning thuis tegen Meeuwen. Met veel beleving werd de eerste overwinning binnengesleept met een hoofdrol voor invaller Guido, die met zijn 1e balcontact zijn allereerste voor Seroos scoorde. Even later maakte hij op prachtig aangeven van vriend Kaj ook nog zijn 2e. Tegen DBGC werd ook twee keer gescoord, maar dit was niet voldoende om punten mee te nemen. Aron maakte beide goals net als hij ook de openingstreffer tegen Meeuwen maakte, waarmee hij alweer 1 op 1 loopt in de competitie.

Seroos 2 speelde gelijk tegen de Meeuwen nadat Daan ze op voorsprong had geschoten, de week erna was de zware wedstrijd tegen Zwaluwe. Ze kwamen op 1-0 dankzij de eerste goal van Robbert dit seizoen en daarna was het bikkelen geblazen. Uiteindelijk maakte Lars in de laatste minuten de 2-0 waarmee de zege werd veiliggesteld.

Seroos 3 speelde ook 2 wedstrijden. De eerste wedstrijd was vooral bedoelt om aan de conditie te werken, de 2e tegen SSV ging beter. Na een vliegende start kreeg het 3e het steeds lastiger, mede door wat uitvallers. Maar er werd hard geknokt wat resulteerde in het eerste punt van dit seizoen. En Bjarne maakte zowaar al zijn 2e van dit seizoen.

Seroos 4 heeft te maken met een blessuregolf, wat 2 weken terug zelfs resulteerde in een helft met 10 man spelen. Afgelopen week kwamen er wat spelers terug, maar speelden ze tegen een topploeg. Hierdoor helaas geen goals en geen punten voor Seroos 4, een weekje rust zal ze goed doen.

Seroos 5 knalt door. Weer twee wedstrijden verder betekent ook 6 punten en 11 goals verder. Tim scoorde voor de 3e wedstrijd op rij, maar wist in wedstrijd 4 voor het eerst het net niet te vinden. Rens wist dat wel te doen en scoorde zijn eerste van het seizoen, net als gastspeler Jacky zich optrok aan het niveau en gelijk scoorde. Maurice scoorde maar gelijk twee keer, Joost scoorde zijn 4e van het seizoen en officieus topscorer van vorig seizoen Jur scoorde maar liefst drie keer. De mooiste goal was echter van Ruud Onderdijk. Hij scoort niet vaak, het is ook zijn eerste in de senioren, maar zijn verwoestende uithaal van 20 meter vloog strak in de kruising. Volgens ooggetuigen werd het op en rond het veld even doodstil, voor de euforie losbarstte en de goal van de week werd gevierd.

Seroos 6 kwam maar 1 keer in actie, maar behaalde daarin het maximale resultaat. Er werd namelijk gewonnen en dat is toch waarvoor we het doen. Ivo scoorde zijn eerste van het seizoen en ook Eric, de topscorer van het seizoen 2005/2006 (ja mensen, 16 jaar geleden!) liet zien dat ook hij nog steeds kan scoren en pikte zijn goaltje mee.

De dames 1 speelde twee wedstrijden en wist hierin helaas niet te winnen.  Wel wist Judith Poppe haar eerste goal van het seizoen te maken. Dames 2 speelde 1 wedstrijd en hierin scoorde Kyra, helaas was dit ook niet voldoende voor een resultaat.

Eén man wist zich helemaal te onderscheiden deze weken. Dit seizoen is hij wat lager gaan spelen en neemt hij het 6e bij de hand, dit deed hij ook direct met een goal. Afgelopen zaterdag deed het 3e echter een beroep op hem en ook daar draait hij zijn hand niet voor om. Met zijn rust en ervaring zorgde hij niet alleen voor een gesloten defensie de eerste helft, maar hij scoorde na 4 minuten ook weer direct. Een verdediger die goed verdedigd en twee keer scoort in 2 wedstrijden, dat zijn de beste. Frank Rooze deed het en staat daarmee ‘gewoon’ op een gedeelde 6e plek in het klassement.

In de top wist Gijs deze weken niet te scoren, mede door een blessure. Hij blijft wel op 1 staan, echter staan er 4 man op 1 goal achterstand. Aron had een matige voorbereiding, maar sinds de competitie is begonnen staat hij er als vanouds en loopt 1 op 1. Daarnaast volgt een trio van Seroos 5, Jur, Joost en Tim staan allen op 4 goals. Zo vroeg in het seizoen zegt het nog niks, lekker is het wel.

Morgen komen alleen Seroos 1, 2, 6 en de dames 1 in actie. Geen spelerstekorten, genoeg wissels, dus op naar die 12 punten en een hoop goals!