Overzicht openstaande vacatures:

• Barpersoneel (zaterdag)

Inhoud:  Op zaterdagochtend van 9-14 uur of op zaterdagmiddag van 14-19 uur zorgen voor een hapje en een drankje voor de spelers, familieleden en supporters. Je werkt in een team van drie personen. Frequentie  1x in de 3 of 6 weken.

• Barpersoneel (trainingsavonden)

Inhoud:  Op maandag, dinsdag of woensdag avond van 20.00 – 23.30 uur zorgen voor een hapje en drankje voor de spelers en trainers die hebben getraind. Frequentie ongeveer 1x per maand.

• Leden sponsorcommissie

Inhoud: Werven van nieuwe sponsors, contacten onderhouden met sponsors, etc.

• Leden evenementencommissie

Inhoud: Organiseren van activiteiten voor de jeugdteams, feestavonden etc. Inkomsten genereren middels een loterij bij thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Daarnaast is de webcommissie doorlopend op zoek naar een extra webmaster en mensen die foto’s en/of een verslagje van wedstrijden (ook van de jeugd) willen maken voor de site.

Technisch coördinator JO19-JO15
Als Technisch coördinator ben je bezig met de elftallen en trainers. Je overlegt en zorgt voor optimale trainingsmogelijkheden en de uitvoering van het technisch beleidsplan. Daarnaast ben je goed op de hoogte van de vorderingen van de jeugdspelers en ben je verantwoordelijk voor de elftalindelingen.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kees Joosse

Coördinator JO19-JO15 en coördinator JO13-JO7

Als coördinator ben je eerste aanspreekpunt voor de leiders, ouders en spelers. Bij problemen die onderling niet opgelost kunnen worden fungeer je als tussenpersoon. Daarnaast neem je zitting in de jeugdcommissie en woon je de vergaderingen bij.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kees Joosse

Omroeper

We zijn op zoek naar een omroeper voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal. We zoeken iemand die het leuk vind om tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal in de radiokamer op de tribunr plaats te nemen. De werkzaamheden behelsen:
– welkom heten tegenstander officials en supporters
– omroepen van doelpuntenmakers, wissels en tussenstanden bij andere wedstrijden
– bedanken aanwezigen na afloop
– bedienen scorebord en goal tune
Frecuentie: de werkzaamheden zijn 1x in de 2 weken maximaal of 1x in de 4 weken. Aanvang 14.00 uur tot 16.30 uur.
Meer informatie over deze vacature of aanmelden als omroeper kan bij Jeroen Vos