Beste vrijwilligers,

Zaterdag 3 februari staat de jaarlijkse vrijwilligersavond van de VV Serooskerke op het programma.
Elke vrijwilliger heeft hiervoor een uitnodiging gehad. Vergeet je dan ook niet op op te geven voor deze avond. Wij willen jullie graag bedanken voor alle diensten, activiteiten en werk dat jullie voor de club hebben gedaan het afgelopen jaar. Ook alle partners zijn deze avond van harte welkom!

Deze avond zal bestaan uit een heerlijk buffet met aansluitend een leuke algemene quiz, waarin allerlei categorieën aan bod zullen komen! De quiz zal in groepjes gedaan worden en deze worden ter plaatse deze avond gemaakt. Aanvang: 19:00 uur.

Nog niet opgegeven? Doe dit dan snel en mis deze avond niet! Opgeven kan bij:

Jeffry Poppe
Jeffrypoppe@hotmail.com
0613696661

Let op: Iedereen is per mail uitgenodigd. Mocht u de mail niet gehad hebben. Wilt u dan even in het vak ongewenste post kijken. Mocht u hem echt niet gehad hebben en bent u wel vrijwilliger. Dan bent u uiteraard welkom en nodigen we u bij deze uit. Laat het even weten aan Jeffry en wij verwelkomen u graag!