Woensdag 20 december is er om 19.00 uur een professionele vuurwerkdemo op het hoofdveld van voetbalvereniging Serooskerke.

Iedereen kan woensdag 20 december 2017 om 19.00 uur komen genieten van de vuurwerkshow van Redwire in samenwerking met Multimate Serooskerke (dealer) op ons sportpark Noordhout aan de Kadetweg 4 te Serooskerke.

Na afloop is ons clubhuis geopend en kan er worden nagenoten onder het genot van een warm bakje koffie of chocomel. Tevens zal Multimate Serooskerke ervoor zorgen dat er ook nog gesmuld kan worden van een lekkere oliebol.

Ook is er gelegenheid om mee te doen aan een paar gezellige winter spelletjes, waaraan leuke prijsjes zijn gekoppeld.

Bestuur en evenementencommissie vv Serooskerke

NB. Zie hieronder het persbericht, wat onlangs in de media te lezen was:

REDWIRE is nieuw professioneel vuurwerk dat eerder dit jaar bij de introductie hoge ogen gooide bij het vuurwerkfestival in Scheveningen.
REDWIRE is exclusief en niet bij elke vuurwerkdealer te koop, omdat het professioneel vuurwerk betreft wat veelal wordt gebruikt bij de grotere shows in Europa. Om de exclusiviteit en professionaliteit te kunnen waarborgen heeft REDWIRE een select aantal dealers welke de kwaliteit kunnen waarborgen.
Eén daarvan is MULTIMATE uit Serooskerke. “We zijn enorm blij en trots dit product te kunnen en mogen verkopen”, aldus Marinus Passenier van MULTIMATE Serooskerke. “We hebben er hard voor moeten werken dit topproduct binnen te halen, maar uiteindelijk is het ons gelukt.”
Ook de medewerkers van MULTIMATE zijn trots dit product aan te bieden. “Dit topproduct is minimaal vergelijkbaar met het in de vuurwerkbranche bekende ZENA, en in onze ogen veel spectaculairder”, aldus een medewerker van MULTIMATE.
Tot slot vragend naar de discussie rondom het knalvuurwerk, laat Passenier weten dat dit wat hem betreft de wereld uit kan. “Dat is veelal illegaal en bezorgt een hoop overlast, zijn gezegde de laatste dagen luidt: laat anderen maar knallen, doen wij wel het echte werk”.