Na het teleurstellende gelijkspel van vorige week tegen aartsrivaal Oostkapelle. Stond afgelopen zaterdag 4 november de uitwedstrijd tegen SSV’65 op het programma.  Waar we vorige week eigenlijk beter waren en meer verdienden bleef het maar bij 1 punt. in de uitwedstrijd tegen SSV was het zaak om het goed veldspel door te trekken en werd het weer eens tijd voor 3 punten.

Tijdens de bespreking werd de opstelling en de tactiek besproken. De opstelling was gelijk aan de opstelling van vorige week. De Hongkong boys waren deze zaterdag ook weer van de partij. De terugkerende Derk en dekker begonnen op de plank en zij werden vergezeld door Robbie.

De opstelling:

Jordi

Jonathan                            Jorden                                 Jeffry                                   Roy

Beau

Sil                                                          Bjorn

Alex                                           Aron                                    Maikel

Tijdens de bespreking werd duidelijk dat de mannen van SSV eigenlijk een beetje hetzelfde zouden spelen als Oostkapelle in een 1-4-5-1 opstelling. Om half 3 werd er op een druilerige middag afgetrapt. We begonnen sterk aan de wedstrijd, het veldspel was aardig en met name op het middenveld hadden we de controle. Het sterke begin resulteerde in een aantal kansen deze werden echter helaas niet verzilverd tot een doelpunt. In de 36e minuut was het dan uiteindelijk wel raak. Na aanval over de linkerkant kwam Alex goed naar binnen en schoot vanaf randje 16 binnen. Een verdiende 0-1 voorsprong. Na de 0-1 kregen we nog een aantal mogelijkheden om de score te verdubbelen, maar door onzorgvuldigheid en gebrek aan scherpte voor de goal verzuimden we de score te verdubbelen.

Met een 0-1 voorsprongen gingen we om de thee. Tijdens de rust gaan Gerrit aan dat we moesten proberen nog meer vooruit te voetballen, we moesten meer lef tonen en voetballen om de 0-2 te maken. Door enkele omzettingen op het middenveld bij de tegenstander kreeg de tweede helft helaas een heel ander wedstrijdbeeld. Waar we de eerste helft de controle hadden liepen we de tweede helft achter de feiten aan. In plaats van lef te tonen en proberen de 0-2 te maken liepen we achteruit en waren we meer bezig met tegenhouden. In de 79e sloeg het noodlot dan toch toe. Na een aanval over de linkerkant kwam de bal hoog voor deze werd in eerste instantie nog weggekopt door Jeffry, helaas in de voeten bij invaller Rick Mulder die SSV  naar een op basis van de tweede helft een verdiende gelijkmaker schoot. Na de gelijkmaker waren er voor beide partijen nog wat kansjes over en weer, maar beide partijen wisten deze kansen niet om te zetten naar een doelpunt.

Na iets meer dan 90 minuten vond de scheidsrechter het welletjes geweest en floot af. Over het geheel van de wedstrijd gezien een terechte uitslag. Helaas voor Seroos wederom geen 3 punten.

Laten we hopen dat we de ongeslagen reeks van 6 wedstrijden ook volgende week in de bekerwedstrijd thuis tegen HSV hoek kunnen vasthouden. We hopen jullie volgende week 11 november allemaal weer te mogen begroeten voor dit mooie affiche.