Op zaterdag 16 december 2017 wordt er weer afgetrapt voor het Zevendorpen zaalvoetbaltoernooi. Het toernooi wordt georganiseerd door afgevaardigden van de zeven voetbalverenigingen binnen de Gemeente Veere: De Meeuwen, De Noormannen, Domburg, Oostkapelle, Serooskerke, VCK en Veere.

De wedstrijden worden gespeeld in sportzaal De Bellink in Westkapelle, sporthal De Couburg in Koudekerke en Halve Maan in Oostkapelle. De gereserveerde datums waarop gespeeld kan worden ziet u in onderstaand overzicht.

Aan het toernooi wordt jaarlijks deelgenomen door zo’n 100 teams en een 1000 kinderen in de categorieën JO19 t/m JO7 en meisjes. Dank gaat op voorhand uit naar álle vrijwilligers, die zich hiervoor inzetten.

Programma Zevendorpen zaaltoernooi