In de maanden december 2017 en januari 2018 is er door de jeugd van VV Serooskerke en VV Veere weer behoorlijk wat geld binnen gehaald.

 

Dankzij de inzet van veel jeugdleden, kopers en verkopers is de Grote Clubactie een succes voor onze vereniging geworden. Seroos heeft  €952,80 opgehaald en daar zijn we erg blij mee! Maaike Duvekot (JO11-2) kreeg dit jaar een schitterende taart overhandigd omdat zij de meeste loten (54) had verkocht. Op 8 december 2017 was de trekking van De Grote Club Actie. Wanneer u met automatische incasso’s uw lot had gekocht, dan wordt de prijs automatisch op uw rekening gestort. Wanneer u loten gekocht heeft, dan kunt u de uitslag bekijken op de site van de Grote clubactie. 

 

Op 16 december 2017 zijn er door de jeugdleden bijna 5000 olliebollen verkocht, 1500 door Veere en 3500 door Seroos. Voor Seroos heeft dit een bedrag van €900,- opgeleverd. Het was geweldig om te zien hoe zowel de jongste als de oudere jeugd met elkaar samenwerkte, hierdoor waren de olliebollen binnen een paar uur bijna uitverkocht. We hielden nog wel een paar bollen over, dit kwam omdat alle wedstijden die dag waren afgelast en we hadden gedacht er nog wel aan toeschouwers te kunnen verkopen.      

 

De Sponsorloop was net als vorig jaar wederom een succes. Dit jaar ging de route van Seroos naar Veere en omdat de Bieweg was afgesloten deden we een alternatieve en iets langere route van 6 km.

Het blijft leuk om te zien dat er naast jeugdleden ook seniorenleden, vaders, moeders, leiders en trainers mee lopen. Het geeft, zeker zo net na de feestdagen, een saamhorigheidsgevoel weer wat kenmerkend is voor onze vereniging. De winnaar bij de jeugd werd Jonas Janse in een tijd van 31 minuten. Bij de senioren won een ijzersterke Adriaan Wattel in 24 minuten. We haalden €1370,- op.

 

Met de opbrengst van bovenstaande acties willen we bijdragen voor de aanschaf van een pannakooi. De Jeugdcommissie wil dit graag aanschaffen omdat het geschikt is om technische vaardigheden van het voetbal te leren en te ontwikkelen. Met name de behendigheid en techniek in de kleine ruimtes worden hierbij optimaal getraind. Wij hopen dat er dit of volgend seizoen een pannakooi staat.  

 

We willen iedereen die geholpen heeft ontzettend bedanken en we hebben er vertrouwen in dat we volgend jaar dankzij de enthousiaste inzet én ondersteuning hetzelfde of nog meer voor de vereniging kunnen betekenen. Heeft u tips of ondersteuning voor ons? Mail het de JC en we gaan er graag mee aan de slag!

 

Allen hartelijk dank!

 

Irene Overbeek zorgde voor een hoop mooie foto’s van de sponsorloop.