Op de verjaardag van de goed heilig man stond de uitwedstrijd in Wolphaartsdijk op de planning. Om 10 voor half 11 verzamelde we op Serooskerke, wat voor sommige iets te vroeg bleek te zijn. Met wat vertraging en omwegen kwamen we uiteindelijk aan in Wolphaartsdijk. Na snel warm te hebben gelopen waren we klaar voor de opstelling. Zoals gewoonlijk stond Nadia op goal. In de verdediging begonnen Lisanne, Jacoline, Monique en Lindy . Op het middenveld begonnen Marjelle, Eva, Eva en Ivana. De spitsen die vandaag begonnen waren Nicolette en Ilja.

Om half 12 wonnen we de tos en kozen om de wind mee te hebben de eerste helft. We begonnen gelijk sterk aan de wedstrijd en er werden goede combinaties gemaakt. Toch hadden zowel wij als de tegenstander last van de harde wind. Hierdoor waren er voor beide ploegen maar weinig kansen. De eerste kans kwam na ongeveer 20 minuten spelen. We kregen een vrije trap iets buiten het 16-metergebied die Eva Louwerse er zoals gewoonlijk mooi indraaide. In de eerste helft waren we vooral aan het spelen op de helft van de tegenstander. Er ontstonden op de linkerflank mooie combinaties tussen Lisanne en Marjelle, maar helaas werd dit samenspel niet genoeg benut. Na een halfuur spelen kwam Ivana erin voor Eva Dalebout en ging op het midden spelen, ook Bo kwam erin voor Nicolette en ging in de punt spelen. De tegenstander kreeg nog een kans doordat ze door onze verdediging kon breken. Nadia zorgde ervoor dat de bal uit het goal wegbleef en Monique werkte de bal weg over de achterlijn. We konden dus met een voorsprong de rust in.

Nadat we weer wat opgewarmd waren door ons kopje thee, gingen we weer met volle moed de tweede helft in. Er waren geen wijzigingen in de opstelling en we mochten aftrappen. Nu had de tegenstander wind mee en zakten we iets meer naar ons eigen helft. De tegenstander was gelijk gevaarlijk wat resulteerde in een doelpunt na een corner voor hen, 1-1. Dit lieten we niet gebeuren en gingen er vol tegenin. Doordat Lisanne hard werd geraakt op haar been, kwam Eva terug het veld in. Hierna viel al snel de 1-2 door een fenomenale combinatie met Marjelle en Eva Dalebout, de doelpuntenmaker van dit goal is Eva. We herpakte onszelf weer wat, maar bleven last hebben van de wind. Halverwege de tweede helft kwam Nicolette weer het veld in voor Bo. Nadat we ongeveer een halfuur hadden gespeeld viel de 1-3, door een pass van Nicolette de hoek in kon Marjelle hem mooi binnentikken. Doordat we al een soort van overwinningsgevoel hadden, zakten we het laatste kwartier in. Wat helaas resulteerde in twee tegendoelpunten. Twee goede tegendoelpunten, waar niet tegen op te  verdedigen was. Met het gelijkspel waren we niet tevreden, maar konden het niet meer goedmaken. De wedstrijd werd dus afgefloten in een 3-3 uitslag.

Nadat we weer fris en fruitig in Serooskerke arriveerde stonden onze nieuwe trainingspakken al op ons te wachten. Die werden natuurlijk snel gepast en geshowd. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen de dames van Wolfaartsdijk/Nieuwland op de planning. We vangen dan om 10 uur aan en hopen dan wel op een overwinning.