Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, de start van de competitie was een feit. Meteen een mooi affiche op het programma, namelijk tegen Arnemuiden (voor sommigen beter bekend als RMU). Op deze prachtige nazomerdag mochten de volgende namen bij Seroos beginnen: Jordi, Jonathan, Derk, Jorden, Roy, Jeffry, Beaudoin, Bjorn, Aloys, Aron en Quinten. Op de bank namen plaats: Jacco, Maikel, Peter G en Peter F.
 
In een gelijkopgaande wedstrijd waar strijd eigenlijk de hoofdtoon zette begonnen beide ploegen een beetje afwachtend. Beiden wilden wel voetballen maar echt veel gebeurde er niet. Een paar schoten over en weer. Opvallendste moment de eerste 20 minuten was het schot van Beau waar de keeper van rmu behoorlijke moeite mee had. Hij liet de bal los maar er was helaas niemand die de rebound tegen de touwen kon schieten. Na ongeveer 25 minuten was het Arnemuiden dat via onze linkerkant door kwam en de rechtsbuiten wilde de spits inspelen. Echter, deze stond buitenspel. De verdediging van Seroos ging iets te snel uit van buitenspel en de handjes gingen de lucht in, hoewel de bal niet bij de spits maar bij een doorgelopen middenvelder in de voeten kwam die absoluut geen buitenspel stond. Deze kon de bal tegen de touwen schieten: 0-1. Dit had niet gehoeven. Arnemuiden drukte na deze goal door en Seroos was veel zoekende. We waren zichtbaar aangeslagen door de goal van Arnemuiden. Al met al gebeurde er weinig meer tot de rust.
 
In de tweede helft had Seroos iets goed te maken. Daar waar iedereen vertrouwen kreeg in Seroos was het na 50 minuten al 0-2. Een aanvaller van Arnemuiden kon door komen waardoor het achterin 3 tegen 1 werd. Hij kon de bal naar links leggen en daar waar getwijfeld werd over buitenspel liet de scheids doorspelen en kon de bal gemakkelijk binnen worden getikt. Weer een goal die onnodig bleek te zijn. 
 
 
Nu werd het verschil van twee zeer lastig te overbruggen. Na twee wisselingen bij Seroos werd geprobeerd nog verder naar voren te drukken en dit resulteerde in balbezit voor Aron die in de 16 meter van Arnemuiden werd neergelegd. Penalty! Aron ging zelf achter de bal staan en schoot de bal rustig tegen de touwen. 1-2.
Met nog meer dan een kwartier te gaan was het geloof bij Seroos terug. Echter, in dit kwartier was het Arnemuiden dat aan het laatste eind trok want ondanks de druk van seroos wist men het achterin dicht te houden en dit resulteerde in de overwinning voor hen, het bleef bij 1-2.
 
Al met al een middag waarbij het er fel aan toe ging en helaas konden we de 0-2 achterstand niet ombuigen in een gelijkspel vlak voor tijd. Koppen omhoog houden en op naar volgende week!