Afgelopen zaterdag stond alweer de 5e wedstrijd van deze competitie op het programma en aangezien wij nog maar met 11 teams in de competitie zitten zijn we dus alweer op een kwart. Vol goede moed verzamelden we om half 2 op Seroos, de zon had plaats gemaakt voor wat laaghangende bewolking en de regen zorgde voor een strakke grasmat. Tegen half 3 was het droog en waren alle ingrediënten weer aanwezig voor een lekkere voetbal middag.

Niet iedereen was vandaag aanwezig, zo zit Arnold nog steeds thuis met een 6- dubbele kuitbreuk en heeft Tinus zijn enkel verzwikt op het knollenveld achter de kleedkamers dat bij gelegenheid nog steeds trainingsveld word genoemd. Ook Bas was daar woensdags niet ongeschonden uit de strijd met het belabberde veld gekomen, maar hij startte wel in de basis (om er na 15 minuten helaas weer uit te moeten). JW was nog niet terug van zijn zakenreis naar China en met dat gegeven starten we in de volgende opstelling; Olivier, JP, Ross, Renco, Jasper, Jaan, Lex, Bas, Do, Kees en Marvin. Op de spreekwoordelijke bank begon Toon, die iets teveel praatjes kreeg n.a.v. zijn vele minuten in de basis. Hij mocht als enige wissel ook direct de vlag hanteren en heeft nog steeds praatjes omdat hij na 10/15 minuten dus alweer voor Bas in het veld kon komen.

Dat was dus direct onze laatste wissel en gelukkig wilde Jasper Wattel wel de vlag van Toon overnemen. Binnen de lijnen werd er heerlijk rond getikt en werd de ene mooie aanval opgevolgd door de andere. Bij de eerste goal was het Jasper die een mooi pass door het midden gaf op Kees, waarna laatstgenoemde hem op waarde schatte en mooi langs de keeper plaatste. Nog binnen dit eerste half uur vielen ook de 2,3,4 en 5-0. Na een aanval op rechts speelde Lex vanuit het midden de vrijstaande Jaan op links aan, die op zijn beurt de weer mee opgekomen JP met een crosspass naar rechts bediende, waarna JP hem er bij de 2e paal met de kop inliep, uit het boekje. Ook de volgende was netjes, na een goede aanval trok Do de bal vanaf rechts randje 16 terug op Kees die uiteraard wel wist wat te doen. Tenslotte was het ook nog Lex die een bal goed terugtrok vanaf de achterlijn en Kees bediende en Jaan die een mooie crosspas van Toon in 1 keer breed gaf op de vrijstaande Kees (kopbal).

Na dit half uur besloot Domburg iemand uit te schakelen en Jaan (die nog herstellende was/is) was de ongelukkige, einde wedstrijd voor hem. Ook met 10 man bleef Seroos 4 bovenliggend, maar de kansen werden even iets minder en iedereen was blij dat het rust was. Geheel volgens afspraak ging Jasper richting Seroos 2 en gelukkig voor ons waren Jack en Ruudje A bereid om na de wedstrijd van A1 bij ons aan te sluiten. Zo starten we de tweede helft weer met 11 man. En in die eerste 10 minuten zou het zomaar gebeurt kunnen zijn dat Jack zijn eerste doelpunt in de senioren zou maken, hij was er tweemaal dichtbij, maar het wilde nog niet. Over Domburg kunnen we nog melden dat ze duidelijk een maatje te klein waren voor ons, ze noteerden in de eerste helft anderhalve kans en in de tweede helft 1. Die laatste ging er ook nog in, wat wij leuk vinden. Op het middenveld liep een goede voetballer, maar tegen Seroos 4 was het ook voor hem een lastige opgave. Over het algemeen was het een vriendelijke wedstrijd. In de tweede helft gingen we nog even door. Een vrije trap van Do werd door Kees binnen gewerkt, zo ook een corner van Do door Toon. Ook Marvin pakte nog een assist mee en uiteraard stond Kees op de juiste plek om hem binnen te tikken. Tenslotte kreeg Kees er ook nog 1 op een presenteerblaadje van Domburg. Helaas viel ook Lex uit in de tweede helft waardoor we de laatste 15 minuten weer met 10 stonden, hierin gebeurde dus ook niet veel meer en zo eindigde deze match in 9-1. Hopen dat alle blessures een beetje willen herstellen en dan a.s. zaterdag thuis tegen MZVC 2.