Na de bekerstunt van vorige week tegen Hoek 2, wat met penalty’s werd beslist, staat er nu een competitie wedstrijd op het programma. Serooskerke 2 neemt het op zaterdag 18 november op tegen Zaamslag 2, die even veel punten hebben. De mannen van het 2e elftal moesten om 10 uur aanwezig zijn. Waarna gelijk werd begonnen met de wedstrijdbespreking. De volgende spelers mochten in de basis beginnen: Jens, Peter F, Jasper, Arjen, Merijn, Jannick, Quinten, Aloys, Robbie, Tiemen & niet te vergeten Peter Gideonse. Wisselspelers: Dion, Jan-Thijs & Marcio. Na de bespreking gingen we met auto’s, door de tunnel, naar Zaamslag. Om 12 uur werd er afgetrapt en werd gelijk duidelijk wie het meeste aanspraak maakte op de 3 punten.

Na een aantal kansen voor Seroos, viel het eerste doelpunt uit een corner. De corner werd getrapt door Jannick (gelukkig voor hem liep deze kant van het veld niet af) en werd binnen gekopt door Jasper. 0-1. De 2-0 werd gemaakt door Robbie. De aangewezen topscorer gaat er dit seizoen 15 maken! De 3-0 komt op naam van Quinten, die met een bekeken schot de keeper kansloos liet. Vervolgens gingen we rusten en stonden we dus 3-0 voor. In de rust concludeerden wij dat we vele malen beter zijn dan onze tegenstander en dat het lekker voetballen is. Er werd goed gespeeld en dit spel moeten we ook de 2e helft op de mat leggen. Na een goed kwartier mochten we het veld weer op en kon de 2e helft beginnen. De 4e goal van de dag werd gemaakt door opnieuw Robbie, met zijn 2e van de dag. 5-0 door Dion, die in de rust inviel voor Peter G. De 6-0 komt op naam van Marcio. Na een goede aanval kwamen Dion en Marcio samen op de keeper Dion legde de bal breed, waarna Marcio dus binnen kon tikken.
Een goede wedstrijd gespeeld met goed voetbal en het allerbelangrijkste 3 punten!
Op naar volgende week waar Hoek 3 de tegenstander is.

Bekijk hier alle foto’s van de wedstrijd, gemaakt door Jolien Wondergem. Of bekijk ze op het gemakje hieronder.