Wij zijn blij dat we voor de komende jaren met Visspecialist Wachters uit Vrouwenpolder een nieuwe hoofdsponsor hebben weten te vinden, dit samen met onze trouwe andere hoofdsponsor Autobedrijf Melse.

Visspecialist Wachters uit Vrouwenpolder vindt je aan Monnikendijk in Vrouwenpolder en is tijdens het seizoen elke dag geopend van 9:00 tot 19:00 uur.

Heeft u zin in een lekkere kibbeling of sliptong gaat u gerust hier langs. Tevens kunt u de website Visspecialistwachters.nl bezoeken waar u ook online kunt bestellen.

Namens het bestuur en de sponsorcommissie heten we Wachters van harte welkom bij onze vereniging. 

 

Verlenging overeenkomst Autobedrijf Melse

 Naast het mooie nieuws dat we met Wachters een compagnon gevonden hebben voor het hoofdsponsorschap zijn we ook erg blij dat Autobedrijf Melse het contract met 3 jaar heeft verlengt. Dit betekend dat onze gewaardeerde hoofdsponsor straks al 30 jaar hoofdsponsor is! Als vereniging zijn we trots op deze samenwerking en we zien dan ook uit naar mooie nieuwe jaren.

 

 

 

Verlenging overeenkomst Plus Serooskerke en Plus Vrouwenpolder

Nog meer mooi nieuws. De afgelopen tijd hebben we de overeenkomst met de Plus Serooskerke en de Plus Vrouwenpolder wederom met 4 jaar weten te verlengen. Met deze overeenkomst zal onze 1e selectie er buitenom de wedstrijden weer netjes gekleed bij lopen. 

Denkt u voor uw aankopen ook aan de Plus?

Namens het bestuur en de sponsorcommissie danken wij Plus Serooskerke en Plus Vrouwenpolder voor het vertrouwen in ons als verenging. 

 

 

 Stoppen sponsor Vergezogt

Na al het mooie nieuws hebben we afgelopen zomer ook afscheid genomen van onze hoofdsponsor Vergezogt. Na 9 mooie jaren hebben ze het stokje doorgegeven aan Visspecialist Wachters.

Gelukkig blijft Vergezogt wel shirt sponsor van ons 6e elftal en zullen ze werkzaamheden aan onze website blijven doen.

We danken Vergezogt voor de mooie jaren waar we als club op een later moment nog even bij stil willen staan.