Lid worden / afmelden
Wil je direct lid worden? Download dan hier het aanmeldformulier voor senioren en mail dit naar jaapall@zeelandnet.nl of geef het formulier af op Bogerdweie 7 in Serooskerke. Om lid te worden van SJO Serooskerke – Veere klik je hier voor het aanmeldformulier. 

Afmelden als lid kan per e-mail naar jaapall@zeelandnet.nl. Vermeld hierbij dan in ieder geval je naam en adres.

Meetrainen
Als uw kind misschien op voetbal wilt, maar deze niet weet of hij/zij het echt leuk vindt, dan mag hij/zij enkele keren vrijblijvend mee komen trainen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met iemand van de jeugdcommissie.

Starterskit
Wanneer ze (daarna) lid worden, krijgen nieuwe leden onder de 10 jaar een unieke SJO Serooskerke/Veere Starterskit. Dit pakket bestaat uit een hoody voor de jonge voetballer met de eigen voornaam er opgedrukt (zie onderstaande foto’s), een rugzakje en een waardebon van onze sponsor Erik Intersport uit Middelburg. 

De besturen van Serooskerke en Veere en de jeugdcommissie van de SJO Serooskerke/Veere hopen u, of een van uw kinderen, snel eens te ontmoeten op Sportpark Noordhout in Serooskerke of Sportpark Bieweg in Veere.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de Starterskit, neem dan gerust contact op met Marcel Koole of via e-mail: info@sjoserooskerke-veere.nl