Vanaf dit seizoen (‘23/’24) is het voor jeugdleden mogelijk om tegen een fikse korting een trainingspak (jack + broek) aan te schaffen. Voor maar €25,- kan jij een mooi SJO trainingspak kopen! Een extra voordeel is dat je gratis je naam of initialen op de voorkant of achterkant van je trainingsjack kan laten bedrukken. Er zijn modellen voor zowel jongens als meiden beschikbaar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om zoveel mogelijk jeugdleden bij het begin van het seizoen de kans te geven om een trainingspak te kopen, zijn er diverse opties om een pak te passen. Tijdens de Startdag op zaterdag 26 augustus is het passen van een trainingspak onderdeel van het parcours dat door de jeugdleden wordt doorlopen. Mocht je 26 augustus verhinderd zijn, kan je op zaterdag 2 september van 09.00 uur t/m 12.00 uur een trainingspak passen bij de kantine van VV Veere. 

Bij het passen kun je via een formulier je maat, naam en contactgegevens doorgeven. Dit wordt door de SJO gecommuniceerd met Erik Intersport, waarna je trainingspak uiterlijk in de week van 23 september opgehaald kan worden bij Erik Intersport. Zij zullen hierover contact met je opnemen. Bij het ophalen van het trainingspak wordt de eigen bijdrage van €25,- betaald.

Mocht je zowel 26 augustus als 2 september verhinderd zijn óf op een later moment (opnieuw) een trainingspak willen aanschaffen, is dat mogelijk via de webshop. Momenteel staat het trainingspak nog niet in de webshop van VV Serooskerke. De SJO krijgt binnenkort haar eigen webshop en daar zal het trainingspak ook te bestellen zijn. 

Vanuit de SJO wil de vereniging stimuleren om de jeugdleden er verzorgd bij te laten lopen. Wij zijn hierdoor op zoek gegaan naar sponsoren om dit mede mogelijk te maken. Door een bijdrage van Erik Intersport, Propema, Hubo, Sinke Schoenmode en OOS International is de prijs van het trainingspak aanzienlijk verlaagd. Als SJO zijn we deze sponsoren uiteraard erg dankbaar!
Wij hopen dat alle jeugdleden gebruik maken van deze actie, zodat iedereen op zaterdag voor en na de wedstrijd in een mooi trainingspak te zien is!

Bij vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Nicky Holmes (nickyencarina@zeelandnet.nl) of Jordi Suurmond (jordi-suurmond@hotmail.com).