Zaterdag 10 juni 2023 speelt ons tweede elftal de 2e promotiewedstrijd om een plaats in de reserve hoofdklas. Na de prachtige 2-4 overwinning op en bij Drechtstreek 2 (Papendrecht) van afgelopen zaterdag wacht nu Terneuzense Boys 2. De wedstrijd start om 12.00 uur op sportcomplex ‘Zuidersportpark’, Frederik van Eedenstraat 19, 4352 ET Terneuzen.

Bij gelijkspel na 90 minuten  wordt er met 2 x 15 minuten verlengd. Is het dan nog gelijk volgen er strafschoppen. De winnaar speelt op 17 juni 2023 de finale tegen de winnaar van Baronie 2 – Sliedrecht 2 op neutraal terrein.

Vertrek zaterdagmorgen 10 juni om 10.00 uur vanaf sportpark Noordhout. Wie gaat ermee om onze jongens aan te moedigen? Iedereen is van harte welkom om mee te gaan. Graag aanmelden bij Hans van den Broeke(kosten 10,00). havdbroeke@zeelandnet.nl of via whatsapp 06-20416640 (VOL=VOL)