Aan alle spelers, leiders/trainers en ouders,

Vrijdag 13 en zaterdag 14 december is het weer zover: De jaarlijkse oliebollenactie! Dit jaar gaan wij 4000 oliebollen aan de man proberen te brengen. De opbrengst van de oliebollenactie komt ten goede aan de verschillende activiteiten van de jeugdafdeling van de SJO Serooskerke-Veere, zoals de startdag en de jaarlijkse elftal bijdrage. We kiezen dit jaar voor twee dagen, omdat er verschillende wedstrijden op zaterdag gespeeld worden.

Om deze actie tot een succes te maken, verwachten wij dat jullie de spelers motiveren om op deze dag hun beste beentje voor te zetten om alle oliebollen te verkopen. Natuurlijk verwachten wij ook alle leiders en trainers. Ouders/verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Vrijdag 13 december 2019
Op vrijdagavond is de verkoop van 18.00 uur tot 20.00 uur. Deze avond is voor alle spelers, trainers en leiders van JO10 tot en met JO19 en MO19. Van jullie leider ontvangen jullie de locatie en tijd waar jullie verzamelen.

Zaterdag 14 december 2019
Op zaterdag is de verkoop vanaf 9.00 uur. Deze ochtend is voor alle spelers, trainers en leiders van de JO7, JO8 en JO9.

Graag tot ziens op vrijdag 13 en zaterdag 14 december.

Jeugdcommissie SJO Serooskerke/Veere.