Na de aangekondigde versoepelingen per 5 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

• Het is voor jeugdvoetballers weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking in en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.
  • Op sportaccommodaties die alleen open zijn voor sporters en benodigde vrijwilligers mogen de buitenterrassen onder voorwaarden open voor degenen die op de accommodatie aanwezig mogen zijn.
  • Kleed- en doucheruimtes mogen weer open.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

In bijgevoegd protocol brengen we verschillende aspecten onder jullie aandacht, klik hier.

Voor veelgestelde vragen over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal, klik hier