Een kapotte dug-out en doorgesneden doelnetten op onze voetbalvelden. Helaas hebben we geconstateerd dat een aantal weken geleden een dug-out op veld 3 is vernield en dat recent twee doelnetten kapot zijn gesneden.

De dug-out en de doelnetten gaan niet uit zichzelf kapot. Beiden zijn voorbeelden van vandalisme en kosten onnodig geld. Het bestuur keurt acties als deze dan ook ten zeerste af. De dader of daders hebben zich tot nu toe nog niet gemeld. Wij vragen onszelf af wie zoiets doet en bovenal waarom. Het bestuur roept iedereen op om, indien men beschikt over betrouwbare informatie over welke personen dan ook die betreffende vernielingen hebben aangericht op het sportpark, die informatie te delen. De informatie zal vanzelfsprekend discreet behandeld worden.

Feit is dat ons sportpark een openbaar en gemakkelijk toegankelijk terrein betreft. Derden kunnen vrij eenvoudig zich op het gehele sportpark begeven, en er ook weer afgaan. Dat maakt het ook lastig om daders te betrappen of op te sporen. Desondanks betreuren we het dat er dingen bewust vernield worden.

Daarnaast zien we de laatste tijd steeds meer jongeren voetballen op onze trainings- en speelvelden, dit is niet de bedoeling. Wij snappen dat jullie willen voetballen en vinden dit natuurlijk ook prima, maar als je gaat voetballen op ons sportpark doe dit dan op het trapveldje voor de kantine of ga anders naar de Zandput toe.

En tenslotte, als je aan het voetballen bent en er gaat per ongeluk iets kapot, laat het dan even weten zodat we het samen op kunnen lossen.

Bestuur VV Serooskerke