Op zaterdagmorgen 3 juni wordt de grote voetbaldag bij VV Serooskerke georganiseerd voor alle jeugdteams van de O7 tot en met de O14. Dit vanwege het 75-jarige jubileum van de club. Deze ochtend wordt verzorgd door 4-Skills Soccer Academy. Het begint om 8:45 en duurt tot circa 13:00 uur. 

VOETBAL KINDERFEEST MET 4-SKILLS SOCCER ACADEMY

We starten de dag met een gave openingsceremonie, waarbij alle landen gepresenteerd zullen worden met muziek en de vlaggen die bij de landen horen. We willen er een echt WK van gaan maken.

Thema: WK voetbal
Alles staat in het teken van het WK voetbal! Samen met jou verdelen we de landen en maken we er een super gezellige ambiance van met vlaggen, muziek, volksliederen en mogelijk zelfs 4-Skills voetbalshirts in het land waar je in gaat spelen. Maar eerst gaan we eerst goed trainen samen om ons klaar te stomen voor de grote finale.

Techniektraining
We gaan ons goed voorbereiden op de grote WK finale. Onder leiding van de aanwezige 4-Skills trainer, ga je met je vrienden en vriendinnen aan de slag met het aanleren van de verschillende belangrijke technieken binnen het voetbal. Hier gebruiken we zeer uitdagende materialen voor zoals bijvoorbeeld Smartgoals. Dribbeltechnieken, bewegingstechnieken en schiettechnieken komen allemaal aan bod. Wat dacht je van de 4-Skills tornado die jij na deze trainingen compleet kan uitvoeren?!

Spelvormen
We zijn er klaar voor na goed geoefend te hebben! We hebben de groep samen met jou verdeeld in twee of meerdere landen die het tegen elkaar gaan opnemen met de verschillende spannende voetbalspelvormen. Mogelijkheden zijn; Voetvolley/ Targetgoals/ Schietbattle/ Dribbelrace/ penalty’s/ dobbelsteenvoetbal/ Koning voetbal/ WK voetbalquiz/ schietmeters. 

Grote WK finale
Het moment waar jullie allemaal op gewacht hebben. Je hebt het voor elkaar! Je mag de grote WK finale spelen en die gaan we groots aanpakken ook! Via een ware openingsceremonie met vlaggen, muziek en de volksliederen maken jullie jezelf op voor het spelen van de WK finale. Wie wordt wereldkampioen?

We hopen jullie zo een onvergetelijke dag te bieden en kijken er erg naar uit jullie zaterdag te ontmoeten.