De Sinke Stroskerkse Darts Trophy 2019 staat dit jaar gepland op zaterdag 28 december. Let op! Een iets andere opzet dan de voorgaande jaren. Dit keer is het geen avondeditie op de vrijdag, maar een middageditie op de zaterdag. Een tweede verandering is het feit dat (helaas) niet iedereen zich meer kan aanmelden. Er is besloten dat alleen mensen kunnen deelnemen die betrokken zijn bij onze voetbalvereniging. Ben je geen lid of niet betrokken bij de club? Dan kun je je helaas niet inschrijven en dus niet mee doen. 

Wie gaat er dit jaar met de felbegeerde wisselbeker naar huis?! Deze 14e editie van de Open Stroskerkse Darts Trophy zal om 12:30 uur starten. Er zal zoals gewoonlijk eerst geloot worden, dus we willen vragen of iedereen op tijd wil komen! We zullen rond 18:30/19:00 uur klaar zijn met het toernooi. We gaan er in ieder geval een gezellige dag van maken en hopen weer op een spannend toernooi! 

Opgeven kan t/m zaterdag 24 dec. bij Bert Francke via bertfrancke@hotmail.com, via de app naar 0636192667 of via de lijst in de kantine. Loting: 12:30 uur Start toernooi: 12:45 uur. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om deze middag gezellig een biertje te komen doen en alle deelnemers toe te juichen. Kortom, het wordt weer één groot feest! Tot zaterdag 28 december.

Let op! Het maximaal aantal deelnemers is 60. VOL = VOL. Schrijf je dus snel in.

ps. heb je vragen over het nieuwe beleid of twijfel je over je aanmelding? Vraag het gerust! 

 

De Evenementencommissie