Zoals de meesten van jullie weten moeten we veld 4 (achter de kleedkamers) inleveren. In de plaats hiervoor wordt veld 3 een kunstgrasveld. Aanstaande dinsdag 21 mei zal er een start gemaakt worden met de aanleg van het kunstgrasveld op ons sportpark. De firma Traas en Ovaa gaat dinsdag starten met de bouw van het kunstgras. Adviesbureau RIET zal voor ons de begeleiding op zich nemen in samenwerking met de gemeente Veere.

We gaan nu verder met vier velden in plaats van vijf, maar het grote voordeel van een kunstgrasveld is natuurlijk dat je er bijna altijd op kunt voetballen.

Als alles volgens planning verloopt zal het kunstgrasveld half juli gereed zijn. Het was in eerste instantie de bedoeling dat er een wateropvangbak onder het veld zou komen voor het opvangen van water dat gebruikt zou kunnen worden voor het besproeien van de andere drie velden. Helaas doordat de ondergrond hiervoor niet geschikt is gaat dit niet door, ook is er gekeken naar de mogelijkheid om bassins aan te leggen onder het kunstgrasveld, maar dit was veel duurder waardoor het besproeien van de velden op deze manier erg veel zou gaan kosten. De gemeente is nu in overleg om door middel van een leiding onder de N57 water op het sportpark te krijgen. Zodra hier meer over bekend is horen jullie hiervan. Verlichting op het kunstgrasveld, 8 lichtmasten zal verzorgt worden door de firma Oostendorp, de leverancier van de huidige verlichting. De verlichting van veld 4 en 5 is op dit moment uitgeschakeld.

Tijdens de bouw van het kunstgrasveld kan er geen gebruik worden gemaakt van veld 5, simpelweg omdat dit niet gemaaid kan worden en dat het niet bereikbaar is, hierdoor is ook het jeugdtoernooi van de SJO Serooskerke-Veere wat 22 juni op Serooskerke gehouden zou worden verplaatst naar Veere. Hierbij willen we de toernooicommissie bedanken voor het snelle schakelen nadat bekend werd dat het niet door kon gaan op Serooskerke, klasse!

Voor zover de eerste bericht met betrekking tot het kunstgrasveld op Seroos. De komende periode zullen we jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

Bestuur VV Serooskerke