NOG EEN DAG OM JE OP TE GEVEN VOOR DE BBQ! Op zaterdag 25 mei staat de slotavond van het seizoen op het programma! Voorafgaand aan deze feestavond zal er weer een toernooi worden georganiseerd. Dit zal plaatsvinden tussen 12:00 en 17:30 uur. Het definitive tijdsschema wordt later bekend. Er wordt op half veld 7 vs 7 gespeeld, dus houd hier rekening mee met het vormen van een team. Naast alle senioren en dames zijn natuurlijk ook jeugdspelers (vanaf JO17), vrienden, vriendinnen, supporters, vrijwillIgers en familie allemaal van harte welkom om deel te nemen aan dit gezellige toernooi. Na het toernooi gaan we met z’n allen BBQen verzorgd door Paul Corbijn. De BBQ zal rond 18:30 uur van start gaan. 

Opgeven (mogelijk t/m woensdag 22 mei)
Opgeven voor het toernooi en de BBQ kan via Bert Francke, bertfrancke@hotmail.com of 0636192667. Deelname aan het toernooi is kosteloos. De kosten voor de BBQ bedragen €15,00 p.p. voor volwassen en € 7,50 p.p. voor kinderen (voorafgaand per betaalverzoek te voldoen). Let op! Opgeven voor het toernooi doe je als team en geef hierbij ook gelijk op hoeveel deelnemers er mee BBQen. Wil je niet meedoen met het toernooi, maar toch gezellig komen BBQen? Leuk, geef je dan alleen op voor de BBQ! Ben je vegetarisch of heb je allergieën? Geef dit dan even door, dan houden we daar rekening mee. 

Na het eten start om 21:00 uur de slotavond waar Duo Hanz & Pal voor de sfeer gaan zorgen. Wij willen dan ook iedereen vragen om even te helpen met opruimen en afbouwen als het eten klaar is. Dan kunnen we daarna direct met z’n allen de kantine in om te gaan feesten! Tijdens deze avond zal er ook nog een superverloting plaatsvinden waar schitterende prijzen zijn te winnen. De uitslag zal in één van de pauzemomenten van de band worden bekendgemaakt. Loten kunnen overdag en in de avond gekocht worden. 

Graag deelnemen aan het toernooi en/of mee-eten? Geef je dan snel op! 
Op naar een mooie aflsuiting van het seizoen.

Tot zaterdag 25 mei. 🥳⚽🍻