Zaterdag 5 november was het dan zover. Wij mochten gaan strijden tegen Arnemuiden 3. Op papier een zware tegenstander dus zoals verwacht is het hele team vrijdag op tijd naar bed gegaan!

In Arnemuiden aangekomen miste we toch een belangrijke schakel van het team! Jacco was er niet. Dit kwam omdat hij een bakje koffie wilde pakken uit de keuken, maar dit liep uit op een hersenschudding! Gelukkig was Robbie er nog. Hij zette het team op scherp en zo begonnen we sterk aan de eerste helft. We speelde op een mooie paarden wei op het achterste velt in Arnemuiden!

De eerste 15 minuten was het even aankijken of de tegenstander echt zo goed was als dat we verwacht hadden. Dit viel enigszins mee en zo konden wij sterk beginnen aan de wedstrijd. De eerste kansen waren duidelijk voor ons alleen de bal wilde er niet in. Na 30 minuten spelen kwam Arnemuiden ook aan hun kansen maar het liep gelukkig niet uit tot een goal! Hierdoor was de ruststand ook 0-0.

In de rust kwam Robbie weer met een positieve bespreking! Hij was positief over het spel van ons maar ook over de positieve coaching, hierdoor gingen we met een gemotiveerd gevoel de 2e helft in.

We begonnen weer sterk aan de 2e helft wat resulteerde in een mooie aanval! Melvin gaf een geniale pass op Marcio. Marcio haalde de bal net en tikte deze subtiel over de keeper heen! Een geweldige goal van Marcio! Na de goal gingen we opzoek naar meer. Melvin zorgde voor heel veel dreiging bij de goal van Arnemuiden. Ongeveer een kwartiertje later kwam Melvin zijn man weer knap voorbij en hij trok naar de achterlijn daarna gaf hij een afgemeten bal op Thomas! Thomas raakte de bal precies goed en maakte de 2-0. De winst leek binnen te zijn!

Na de 2 goals begon Arnemuiden opeens goed te voetballen en zochten ze de aanval! Wij kregen het hierdoor wat lastiger. Rond de 80e minuut kwam Arnemuiden via een kluts op 1-2. Hierdoor werden de laatste 10 minuten nog spannend! Wij hielden het goed dicht de laatste minuten en hierdoor bleef het 1-2!

Robbie kon zijn geluk niet op toen de scheids affloot! Iedereen was zeer tevreden over het spel en zo konden wij met 3 punten naar seroos!

De gelukkigste man was toch Jacco gideonse! Hij liep na eigen zeggen springend door het huis met een hersenschudding!

Na een knappe prestatie kon het sjoeltoernooi beginnen!

Mocht het verslag van Dielekoker nog niet ingeleverd zijn geef ik de pen aan hem door om het goed te maken! Anders is het Justin zijn beurt!