Afgelopen vrijdag werd het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi gehouden in De Halve Maan. Met negen teams werd er in twee poules gestreden voor de halve finales. Na een spannende poulefase wisten De Harkmaten zich ten koste van de Dikke Buuken te plaatsen voor de halve finales, evenals De Voetvolley, ‘Help Davy zijn schouder is uit de kom’ en De Korebloempjes. In de halve finales won het team van ‘Help Davy zijn schouder is uit de kom’ nipt van De Voetvolley en De Harkmaten verloren hun wedstrijd tegen De Korebloempjes. 

De wedstrijd om de derde en vierde plek werd eenvoudig gewonnen door De Voetvolley tegen de moegestreden Harkmaten.

De finale ging tussen ‘Help Davy zijn schouder is uit de kom’ en De Korebloempjes. In een wedstrijd met mooie (eigen) doelpunten wisten De Korebloempjes uiteindelijk aan het langste eind te trekken en met 5-0 te winnen.

Ook de McChickies wonnen een prijs, zij waren het best presterende damesteam van het toernooi. 

 

We willen langs deze weg alle deelnemers bedanken, de opbrengsten van het toernooi komen ten goede van de jeugd. Ook willen we de beide sponsoren, Firma Francke en Multimate en de scheidsrechters Hans, Conno en Jeffrey hartelijk danken voor hun bijdrage aan het toernooi.