Afgelopen zaterdag werd er een heerlijk onderling mixtoernooi gespeeld waarbij natuurlijk maar 1 team met de beker naar huis kon gaan. Het weer was prachtig, de sfeer was goed en dat resulteerde in een heerlijke voetbalmiddag. Uiteraard werd er ook genoten van een hapje en een drankje deze dag. Aansluitend aan het toernooi werd er een heerlijk buffet geserveerd door PLUS Corbijn en daarna barstte het feest los tijdens de slotavond onder begeleiding van de band Golden Mix uit Limburg. Tijdens deze avond werden er ook heerlijke cocktails geserveerd bij Margo’s cocktailbar, waarvoor dank en zeker voor herhaling vatbaar. Een prachtige afsluiting van het seizoen dus! 

Stefanie de Later maakte tijdens het toernooi nog wat leuke foto’s. Deze zijn te zien via de volgende link: foto’s slottoernooi 2023.

Let op! Het seizoen is nog niet voor iedereen afgelopen, want a.s. zaterdag speelt Seroos 2 in de tweede ronde van de nacompetitie voor promotie naar de reserve hoofdklasse. Om 12:00 uur spelen de mannen van Adrie van Belzen in Terneuzen tegen v.v. Terneuzense Boys 2. Wij hopen natuurlijk op de steun van zoveel mogelijk supporters!