Na de goede overwinning van vorige week zaterdag kwam iedereen dinsdag weer met frisse tegenzin aan op het koude sportpark. Na een korte analyse van trainer Adrie kon de voorbereiding op de wedstrijd tegen EBOH beginnen. Deze training werd niet door iedereen goed getraind en dat was dan ook over het hele sportpark te horen. Wie de verslagen van Seroos 2 wekelijks leest moet al een idee hebben wie er niet in goede vorm was deze training. Deze naam zal nog wel vaker terugkomen in dit verslag dus laten we hem bij deze inleiding nog maar even sparen. Op donderdag werd een avondje rust ingepland door trainer Adrie. Het trainingsveld was afgekeurd en de trainer (die waarschijnlijk weer de hele donderdag vrij was) had blijkbaar geen tijd of zin om alternatieven te bedenken. Overigens waren er weinig die op zijn bericht in onze groepsapp reageerden, zo weet ik toevallig dat er al een aantal mensen vanuit waren gegaan dat het afgelast werd en dus in de heerlijke wintertenten op de markt in Middelburg te vinden waren.

Na één training deze week kon iedereen dus fris en fruitig beginnen aan de wedstrijd tegen EBOH. Iedereen zat deze zaterdag zoals altijd te wachten op de bespreking van Adrie. Het is altijd weer spannend welke trainer hij nu weer heeft gesproken over de tegenstander en uiteraard wat de opstelling deze week weer eens zou zijn. Deze opstelling had in ieder geval niemand zien aankomen. Bert die inmiddels al even veel goals heeft als zijn totaal van vorig seizoen en Ruud die op de helft zit van zijn totaal van vorig seizoen worden naar de bank verwezen. Boyd mocht ook plaats nemen naast de trainer en leider Daan van As (ook zijn naam mag wel eens benoemd worden in het verslag, want ondanks zijn blessure blijft hij betrokken bij de groep en raakt hij langzamerhand gewend aan het regelen van grensrechters en auto’s). Verder zat Niels Dielefred (voor Jan Lul) nog op de bank en last bus not least zat Bjorn (beukennoot) Breijer er nog bij, die eindelijk zijn lang beloofde afspraak nakwam en dus noten had meegenomen!!  Opeens vond niemand het erg om wissel te zitten vandaag, want wat verkopen ze heerlijke noten bij ‘De Notedop’. Elke donderdag te bewonderen op de markt in Middelburg, een echte aanrader (Seroos 5 lees mee, wellicht is dit iets voor jullie culinair panel)!

Goed, genoeg over de bank laten we overgaan naar de mannen die Adrie vandaag wél heeft opgesteld: Jens, die vorige week zaterdag rond een uur of 4.30 nog op een wals zat, staat vandaag gewoon weer op de goal, vanachter van links naar rechts Jordi, Kenneth, DJ Arie en Djangko. Op het middenveld Steven met voor hem Roy, links Bjarne en rechts Dimphy. Voorin nam Maikel, die een fantastische trainingsweek had, plaats samen met smaakmaker Peterrrrrr Moting.

 

De mannen van trainer Adrie begonnen slecht. De eerste helft was niet om aan te gluren. Gelukkig had Bert, die al enige ervaring heeft met het zitten op de planken, voordat de wedstrijd begon wat zakjes snoep gehaald. Dit samen met de noten van Breijer zorgde toch voor een prima sfeer op de bank. Zo gezellig dat Dielefred het in zijn hoofd had gehaald om voor de wedstrijd iedereen op de bank nog te verzien van een lekkere bak koffie. Trainer Adrie was hierom flink uitgevallen tegen de keeper die normaal gesproken de sluitpost is van Seroos 3 en besloot dan ook om hem een hele wedstrijd op de bank te houden.

 

In de tweede helft kreeg Seroos 13 hoekschoppen waarvan 12 perfect op maat, maar door wat vliegwerk van EBOH ging van deze 12 ballen geen een tegen het net. De 13e hoekschop kwam van de voet van Roy, een vuurpijl van jewelste, die uiteindelijk op het hoofd van aanvoerder Arjen terecht kwam die hem tegen de touwen knikte. Zo kwamen de mannen van Adrie rond de 50ste minuut op een 1-0 voorsprong! Nu was het zaak om dit vol te houden en dat lukte, zonder dat Seroen echt nog in de problemen kwam. In deze tweede helft viel Ruud nog in voor Peter, de een even slecht als de ander. Toevallig waren ze de avond voorafgaand aan de wedstrijd gespot in de wintertenten (alweer). Wellicht was een slechte wedstrijd het gevolg van deze avond. Ook Bert, die inmiddels een hele zak noten en 3 zakjes snoep achter zijn kiezen had, werd nog ingebracht voor Dimphy. Maar ook Bert wist niet te imponeren in dit kwartier. Verder was de wedstrijd niet om over naar huis te schrijven, dus ik zal het hier dan ook maar bij laten.

 

Na de wedstrijd werd een biertje gedronken en werd overgegaan tot de orde van de dag. Het foute feest stond namelijk voor de deur. De gehele selectie verkleedde zich en opeens werd sportpark Noordhout omgetoverd tot carnavalskroeg. Steven was net als vriend Wiljan in een panter pak gekropen, Peter waande zich even in het zonnige Bali met een mooie zomerse blouse en het haar van Ruud Gullit, Bert had even niet goed nagedacht en had een outfit bedacht met een masker, waardoor hij een hele avond niet heeft kunnen drinken, Jens had na 7 jaar ein-de-lijk weer haar op zijn bol, Ruud verkleedde zich als iets wat die avond flink werd genuttigd door iedereen behalve Bert, een lekkere pul bier en Bjarne kwam met een oranje overal de kleedkamer uit. Als laatst kwam Maikel naar buiten, met een iets te klein shirt waardoor zijn buik, die nadat hij uit de eerste selectie is gezet flink is gaan groeien, mooi uit. Ook zijn broek was aan de krappe kant maar goed de laatste keer dat hij het pak had gedragen was 3 jaar terug met carnaval in Breda, dus we kunnen het hem niet kwalijk nemen.
Gelukkig is iedereen wel weer heel thuis gekomen na deze heftige avond. Vrijdag mogen we ons weer verkleden, maar dan wel in het oranje, Bjarne kan dus gewoon zijn pak van zaterdag weer aan doen. Bert heeft heerlijke lekkernijen gehaald om deze avond in de kantine door te komen dus ik zou aanraden om even een kijkje te komen nemen. De dag hierna wordt er om 14.30 afgetrapt in en tegen Yerseke. Omdat er waarschijnlijk niemand met ons af zal reizen zal onze kleine (en iets wat stevige) Maikel Simonse deze wedstrijd voor jullie samenvatten.