We mogen een nieuwe sponsor welkom heten op ons sportpark: B&E Reiniging. Ze zijn zichtbaar via het mooie nieuwe reclamedoek langs het hoofdveld:

B&E Reiniging
B&E staat voor de beginletters van de eigenaren Bennie en Eduard. Alles wat met het reinigen van uw woning of kantoorpand te maken heeft kan worden uitgevoerd door B&E. Sinds enkele jaren is het bedrijf uitgebreid met onderstaande disciplines:

  • Ongedierte:

denk aan verwijderen / bestrijden van wespennesten en ander ongedierte

  • Steigerbouw

Het maakt niet uit of u een woonhuis of een groot pand in de steigers wilt zetten. B&E regelt dit van A tot Z voor u.

  • Gevelonderhoud

Zijn uw voegen van de woning slecht of hebben de scharnieren van uw ramen onderhoud nodig? Dan kan B&E dit voor u uitvoeren.

Visie
B&E Groep wil als volwaardig onderhoudspartner meewerken aan toonaangevende projecten. Als bedrijf willen we een begrip zijn in de onderhoudswereld met een breed dienstenaanbod. Dit door projecten succesvoller te realiseren waarbij we ‘het succes’ vertalen naar resultaat, hoogwaardige kwaliteit en plezier.

Missie
Onze missie is om als organisatie betrouwbaar, accuraat, flexibel en oplossingsgericht te werken. Een juiste kwaliteit/ prijsverhouding te hanteren waarbij de balans tussen kwantiteit en kwaliteit stabiel is.

Contact
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over B&E? Neem dan gerust contact met hen op voor een vrijblijvende offerte of bezoek de website: www.bereiniging.nl/