Na de monsterscore van vorige week tegen Noormannen 2 moesten we deze week tegen Kloetinge 5. Dit zou een zware pot worden. De vorige keer uit tegen Kloetinge was de score 0-3 voor Seroos 3 . Eens kijken of we deze week weer 3 punten kunnen pakken en de streak kunnen voortzetten. Dit was dan ook de opstelling van deze week: op goal stond Youri, die mocht weer is een keertje meedoen. Gevolgd door Sander, Kenneth, Matthijs en Meijer. Op het middenveld stond Dekker, Jannick en Breinaald en van voren stonden Pander, Oktaj en Kjell. Op de bank zaten Justin, Jestin en Bart.

We begonnen zeer matig aan de wedstrijd, we waren te onnauwkeurig aan de bal. We creëerde wel wat kansen maar dat was helaas niet goed genoeg. We kwamen daarom in de 23e minuut op een 0-1 achterstand. Deze kwam van een voorzet van een speler van Kloetinge die Sander wilde wegwerken maar, die ongelukkig in de voeten van een speler van Kloetinge kwam en die hem zo kon binnen werken.

We moesten even een tandje bij zetten en dat hielp ook. Kloetinge was het even kwijt en wij creëerde goede kansen we kwamen ook een keer goed weg. Er kwam een voorzet in de 16 meter van ons die een speler bereikte van Kloetinge die hem voor zijn voeten kreeg maar die naast de goal schoot van een meter of 5. Daar kwamen we goed weg maar we gaven niet op en gelukkig kwam die kans daar. Vlak voor rust in de 42e minuut een goede bal van Jannick naar Pander die hem zo kon meenemen. Maar hij schoot jammer genoeg op de keeper, maar de keeper werkte de bal niet zo goed weg en kwam die in de voeten van Oktaj die precies op de goede plek stond om hem binnen te werken 1-1.

In de tweede helft kwamen er 2 wissels, Jestin kwam voor Kjell en Justin voor Oktaj. We begonnen dan ook goed in de 2e helft. Na 15 min in de 2de helft mocht Bart na zijn blessure weer invallen. Kloetinge kreeg weinig kansen en wij steeds meer en daar was de goal dan in de 68e minuut een bal van Bart naar Jannick die een weergaloos hakje de 2-1 binnen schoot. Na 5 minuten was het alweer raak een corner van Pander die perfect bij de 2e paal viel waar Jestin stond en die hem hard binnen schoot 3-1.

Even later in de 81e minuut kwam er een voorzet naar Justin die via een speler van Kloetinge in de voeten van Justin viel en die de 4-1 maakte. Eindelijk van de 0 af. Vlak voor het einde in de 87e minuut was daar dan ook de 5-1 een voorzet van Jannick waar Kenneth stond die hem zo kon binnen kan koppen, maar jammer genoeg kopte een speler van Kloetinge hem in zijn eigen doel en zo was het een geslaagde dag voor Seroos 3.

Op naar aanstaande zaterdag waar we uit spelen tegen Apollo69 2 om 12.30 uur.