Op 23 november speelde Serooskerke 1 op een grauwe zaterdagmiddag thuis tegen MZC 1. Voor beide teams een belangrijke pot om de aansluiting bij de bovenste plekken te houden.

De eerste minuut werd er niet gevoetbald om aan te geven dat ook wij tegen racisme zijn.
Dit bracht Serooskerke echter niet van de wijs en begon voortvarend aan het duel. Al binnen enkelen minuten schoof Dennis de bal in 2 maal binnen na een uitstekende voorzet van Thiemen.

Eigenlijk is MZC nog niet echt gevaarlijk geweest maar na het mistasten van robbie bij een lange bal komt de speler oog in oog te staan met Jordi en maakt het koel af 1-1.

Na een lange bal en een heerlijke aannamen van Aron kan hij zijn tegenstander opzoeken. Na 1 man gepasseerd te hebben haalde de 2e man hem neer binnen de 16 en dus een penalty. Aron gaat zelf achter de bal staan en lapt de ongeschreven regel aan zijn laars en prikt de 2-1.

Na een minuut of 35 schiet de keeper de bal uit, recht in de voeten van Dennis die op de rand van de middencirkel staat deze denkt niet na en na een aannamen volleerd hij hem vanaf 40 meter prachtig in de goal.

Ruststand 3-1

De tweede helft was helaas een minder spannend. Er gebeurde vrij weinig een paar kansjes heen en weer maar de doelpunten bleven uit.

3-1 is dus ook de eindstand. Prima pot van Serooskerkse zijde en blijven hijgen in de nekken van de top 3. Volgende week weer een belangrijke pot ditmaal uit tegen SSV.