Ruben Bjorn Kai

Alex Lars Sil

Wissels

45′ Aron voor Lars

60′ Robbert voor Kai

75′ Jordy voor Bjorn

80′ Denvy voor Alex

Eerste helft:

De wedstrijd begon van beide kanten ietwat slordig. Vanuit Serooskerke was er de hoop om vroeg te scoren. Uit een bizar eigen doelpunt werd deze hoop werkelijkheid. 4′ De linksback probeerde een bal naar de keeper terug te kaatsen, maar schoot de bal zowaar over de kleine keeper heen.

Na deze goal waren er mogelijkheden over en weer. De grootste kansen waren eerst voor Sil en daarna voor Alex. Bij de eerste werd de bal van de doellijn gehaald. Alex lukte het niet om 1 op 1 met de keeper tot scoren te komen. De keeper maakte zich breed en hield zo zijn doel schoon.

2de helft:

Bij Serooskerke komt het niet vaak voor dat de tweede helft beter is dan de eerste. Toch was dit vandaag het geval. In minuut 63 gaf Bjorn een voorzet die bij de hoek van de 16 meter werd opgepikt door Alex. Alex twijfelde niet en maakte met zijn links de misser van de eerste helft meer dan goed. Een prachtige geplaatste bal binnenkant paal. Seroos zat op rozen en twijfelde niet om door te gaan. Drie minuten na de 2-0 leverde Bjorn weer een puike assist af die door Wessel met zijn hoofd werd verzilverd. Iedereen dacht dat Aron scoorde, totdat Wessel zich hardop afvroeg waarom niemand hem met deze prachtgoal feliciteerde. Bij deze nogmaals proficiat Wessel! De bal was nog geen twee minuten in het spel toen Ruben binnen het strafschopgebied werd gevloerd. Hij negeerde het fluisterende protest van Alex en schoot de penalty zelf feilloos binnen. Seroos was zich ervan bewust dat het doelsaldo nog weleens van belang kon zijn en zocht naar meer. Dit lukte helaas pas in de 90ste minuut. Aron werd als diepste man aangespeeld en stak de bal door op Sil. Door deze goede aanval kwam de eindstand te staan op 5-0.

Vandaag staat Zaamslag op het programma. Een belangrijke wedstrijd, de laatste wedstrijd van de eerste periode. Het verslag volgt zo spoedig mogelijk.