Zaterdag 19 oktober 2019! VV Serooskerke ontvangt VV de Meeuwen.

De mannen uit Zoutelande zijn nog ongeslagen. Ik zal u alvast verklappen dat blijft helaas zo!

Op een zonovergoten sportpark Noordhout treden de 22 veldspelers het veld op. Na een kleine 10 minuten geeft Robbie de goudvink van Seroos de bal op de stropdas bij Alex. Waar een slechte aanname de kans half om zeep helpt schiet hij de bal op doel. De bal gaat langs de keeper, maar wordt gered van de doellijn. Ondertussen licht het fluitje lekker op de lippen bij de scheidsrechter en worden de meeuwtjes door de indraaiende vrije trappen steeds gevaarlijker. Rond de 30ste minuut weer een gevaarlijke plek voor een vrije trap. Dit keer wordt hij ingedraaid door Tukker. Het blijkt zo gevaarlijk te zijn dat hij binnen valt. Niemand zit aan de bal 0-1!

Seroos krijgt daarop nog een paar kansen, maar die worden niet benut door Bjorn en Beau. Daarbij was het gevaarlijkste moment voor Beau. Na een prima voorzet en het terugleggen van Harko kwam de bal bij Beau. Hij besloot te schieten en liet de keeper kansloos. Helaas ging zijn schot millimeters naast. De eerste helft was meer voor de meeuwen dan voor Seroos, dus moest er bij Seroos wat veranderen.

In de 2de helft is het Seroos dat de overhand pakt door beter te gaan voetballen dan de 1ste helft. Hierdoor ontstaan er meer ruimtes op het veld, maar beide teams weten dat nog niet te benutten. Seroos dringt meer en meer aan. Uiteindelijk wordt een voorzet van Tiemen gekraakt dat resulteert in een corner.

Maikel had van de week bloed laten prikken en die voelde zich daardoor nog wat flauwtjes en besloot van achter te blijven waardoor het een uitdraaiende corner werd. De Meeuwen, die met zone dekking speelt bij corners, had hier geen antwoord op! Jorden “Airtime” Louwerse hing hoog in de lucht en kopte snoeihard de 1-1 tegen de touwen. Seroos dacht door te kunnen drukken, maar de grote kansen bleven uit.

Aan de hand van de 2de helft kan Seroos ontevreden zijn met het resultaat, maar al met al is een gelijkspel terecht. Op naar volgende week tegen de mannen van Arnemuiden!

De schrijver van dat verslag zal Brandon zijn (Back-up = Aron)