Zaterdag stond het duel tegen Arnemuiden op het programma. Normaal een wedstrijd met veel publiek langs de zijlijn. Nu alleen wat fanatiekelingen achter de hekken, ik hoop van harte dat dit wekelijks zal zijn. Vanwege de maatregelen zijn supporters niet welkom op het sportpark. Groot verlies voor het voetbal en de clubkas. Alhoewel de supporters deze wedstrijd niets gemist hebben van Serooskerke zijde.

Om 14.30 werd er afgetrapt op een erbarmelijk slecht veld. Aantal wijzigingen in de opstelling, Jorden keerde terug na blessureleed en Aron zit nog een schorsing uit. Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Arnemuiden was de bovenliggende partij en had 80 procent balbezit. Serooskerke beperkte zich tot verdedigen en aan de bal was het van bedenkelijk niveau. Na wat kleine speldenprikken aan beide kanten, maakte Arnemuiden na slordig balverlies en slecht verdedigen de 0-1. Het spelbeeld bleef hetzelfde, Serooskerke kwam niet in de duels en toonde weinig initiatief. Hierdoor werd er met name op de helft van Serooskerke gespeeld. Dat leidde uiteindelijk tot de 0-2, door wederom slordig balverlies vlak voor de verdediging. Dit was tevens ook de ruststand.

Na rust een actiever Serooskerke, wat probeerde terug te komen in de wedstrijd. Het werd een gelijkwaardigere wedstrijd, waarbij het spel heen en weer vloog. Het voetbal was matig, maar er werd in ieder geval getracht de aansluitingstreffer te maken. Op wat halve kansjes na, zat dit er niet in. Arnemuiden hield de verdediging gesloten en maakte 10 minuten voor tijd de beslissende 0-3.

Een verdiende overwinning voor Arnemuiden. Het is zaak om de koppen snel bij elkaar te steken en het besef te creëren dat er meer gevraagd wordt in de 2e klasse, dan wij nu laten zien. Aankomende zaterdag Walcheren uit, een ploeg wat veel kwaliteit erbij heeft gekregen. Een belangrijk moment om te laten zien dat we in de 2e klasse willen blijven! Hiervan zal Sil Riemens verslag doen.