Op een zonnig sportpark Noordhout werd de eerste thuiswedstrijd van de competitie afgewerkt. In een iets wat gewijzigde opstelling tov vorige week werd er om half 3 afgetrapt tegen SV Nieuwdorp. 

De eerste 10 minuten gebeurde er weinig met wat kleine speldenprikken over en weer. Nieuwdorp kreeg een kleine kans en daarna nam Serooskerke het initiatief. De organisatie stond, er werd goed druk gezet en er werd goed vooruit gevoetbald. Een diepe bal van Jasper bereikte Aron, die hem op zijn beurt voor gaf en Alex gemakkelijk binnen kon koppen. 1-0. Serooskerke bleef hierna de betere ploeg en bij Nieuwdorp werd er direct gewisseld. Het maakte echter weinig verschil, een prachtige aanval via Mees en een overstapje van Aron bereikte Bjorn. Die schoot beheerst binnen vanaf randje 16, 2-0. Voor de rust kreeg Serooskerke nog wat mogelijkheden om het duel direct te beslissen, maar gescoord werd er niet meer. 

Nieuwdorp startte de 2e helft met een extra spits erbij en het was direct duidelijk dat het bij hun alles of niets werd. Serooskerke had moeite om de controle te houden, leed te snel balverlies en had even moeite de organisatie op orde te krijgen. Helaas viel snel na rust de 2-1, Jannick van As schoot de rebound binnen. Toen was het 10 minuten lang chaos aan de kant van Serooskerke en kon het de bal niet in de ploeg houden. Nieuwdorp kreeg nog een 2 mogelijkheden, maar die werden gelukkig voor ons gemist. Hierna kantelde de wedstrijd weer, de bal werd beter in de ploeg gehouden en de druk van Nieuwdorp nam af. Bij Serooskerke kwamen Robbie en Roy in de ploeg voor Aron en Mees. Nieuwdorp probeerde het nog wel, maar het was Serooskerke dat de mogelijkheden kreeg. Uiteindelijk was het Alex die de wedstrijd besliste een aantal minuten voor tijd. Na een mislukte combinatie met Tiemen kreeg hij de bal gelukkig terug en schoot goed binnen. 3-1. 

6 punten uit 2 wedstrijden, een goed begin en zeker ook de manier waarop er gevoetbald wordt. Volgende week wacht de derby tegen buurman Oostkapelle. Aan ons om ook volgende week weer op te brengen wat we de laatste weken doen. We hopen weer op de support van onze supporters. Wellicht tot dan!