Zaterdag 18 september is de Grote Clubactie gestart. SJO Serooskerke/Veere doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om geld te gaan sparen voor een pannakooi op het sportpark van Serooskerke en ballen en materialen voor het sportpark van Veere, laat dit dus ook weten als je loten aan het verkopen bent. 

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen  online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Ook kunnen er nog gewoon papieren loten worden verkocht. Ook de verkoper profiteert mee: de jeugdleden ontvangen €0,25 per verkocht lot. 

Klik op onderstaande verkooplink om direct 1 of meer loten te kopen of kopieer de link en deel deze via WhatsApp en andere social media met familie en vrienden.

https://lot.clubactie.nl/lot/sjo-serooskerke-veere/bert-r/2340147

Nieuw: Gamification!
Check online jouw lotenstand en verdien badges. Dit jaar kun je inloggen op je eigen verkooppagina. Hier bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team, gewonnen badges en je ontvangt een e-mailnotificatie als je een lot verkoopt.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina:

  1. Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
  2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
  3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje)

Verkoopboekje inleveren
Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan in bij de kantine van Serooskerke of Veere voor 13 november 2021.

Win gave prijzen
Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Bekijk via jouw persoonlijke verkooppagina de winacties.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!