Weer een week die voorbij is gegaan en dus weer wat goals te bespreken. Deze week 18 stuks en daarnaast werden er 12 punten behaald. Met 7 wedstrijden die gespeeld zijn, toch ruim 2,5 goal per wedstrijd.

Seroos 1 speelde tegen MOC ’17. Het werd een wedstrijd met een ontknoping in de slotfase. In de 85e minuut kwam MOC op voorsprong en in de 90e minuut maakte Aron gelijk. Een meer dan verdiend punt leek mee te gaan naar Seroos, maar in de 95e minuut kreeg Seroos, onverdiend, het deksel op de neus.

Seroos 2 speelde een kraker tegen SVOD ’22. Helaas werd dit niet omgezet in een resultaat. De buren bleken te sterk en Seroos kwam ook niet tot scoren. Alle pijlen kunnen nu gericht worden op de wedstrijd tegen RCS 2 om weer te stijgen op de ranglijst.

Seroos 3 speelde tegen directe concurrent Kloetinge 5. Halverwege de eerste helft kwam Kloetinge op voorsprong en een slordig Seroos 3 kon er te weinig tegenoverstellen. Tot Oktaj vlak voor rust gelijk maakte na een goede loopactie van Niels.

De tweede helft was voor Seroos en na een geweldig hakballetje van Jannick (zijn 3e goal in 3 weken!) kwam Seroos op voorsprong. Daarna was de wedstrijd gespeeld en ging het lopen bij Seroos 3. Justin schoot zijn 1e van het seizoen binnen na een mooie aanval en Kenneth leek ook zijn 1e te gaan maken. Helaas raakte hij de bal alleen met één van zijn weinige krullen en ging de bal via een tegenstander uiteindelijk de goal in.

Seroos 4 kwam er de eerste helft niet doorheen bij Luctor Heinkenszand 4. Maar in de 2e helft bleek de klasse van het 4e doorslaggevend. Niek brak de ban waarna Melvin, Eazan, Sjoerd en RJB de stand naar een ruime 5-0 overwinning wisten te tillen. Met daarbij een speciale vermelding voor ‘Olimpico Buijze’. Want niet voor het eerst in zijn carriere wist hij een corner in één keer binnen te schieten.

In Scharendijke speelde het 5e tegen de plaatselijke ZSC ’62. Ruben wist eindelijk weer eens te scoren en Niels lijkt ook zijn vorm weer te hebben gevonden na 2 goals in 2 weken. Beide spelers scoorden hun 8e van het seizoen. Het werd nog 1-2 waardoor de slotfase heel spannend was, maar Seroos 5 wist de 3 punten uit het vuur te slepen.

Seroos 6 speelde de topper tegen VCK 4. Deze werd overtuigend verloren.  Uiteindelijk wisten Wilko en Gijs nog wel een doelpunt je mee te pikken. Hierdoor is de eerste plaats in de stand even uit zicht en moeten ze zich eerst richten op de 2e plek die nu in het bezit is van GPC 6.

De Dames wonnen met 3-0, een duidelijke overwinning. En een belangrijke, want ondanks een 5e plek in de stand staan ze maar 5 punten achter op de koploper. Uiteraard wisten Mellanie en Femke weer te scoren. De 3e goals werd gemaakt door Lotte, haar 3e van het seizoen.

Dan missen we nog één speler. En dat is een speler die het enorm verdient. Want hij geeft elke wedstrijd, elke minuut die hij speelt, alles wat hij heeft. Maar los van zijn enorme inzet, heeft hij ook nog scorend vermogen.

Het zegt genoeg dat hij de eerste is die dit seizoen in 3 verschillende elftallen scoort. Want als hij kan voetballen, dan is hij er. Als hij op tijd wakker is dan. Maar kater of niet, op het veld staat hij er. Vaak gesteund door zijn vader, een icoon van de vereniging.

En door drie wedstrijden op rij te scoren treedt hij ook nog eens in de voetsporen van zijn vader door speler van de week te worden. Zaterdag had hij namelijk een geweldige loopactie bij een corner, waarna hij die corner in één keer uit de lucht technisch perfect binnenschoot. En dit was ook nog eens de 3e week op rij dat hij scoorde. Niks dan lof dus voor een grote strijder, een man die elke week alles geeft en dus ook nog eens makkelijk scoort. Jestin Mesu is niet alleen de favoriete speler van iedere trainer, maar ook nog eens de speler van de week!

Aan de kop van het klassement pakt Mellanie weer de leiding terwijl Gijs aansluit op plek 2. Maar ook Femke en Wilko scoren en volgen kort achter de koplopers. Ruben, Oktaj, Niels en Aron scoren ook en blijven in het spoor van de top-3. Eén goede week kan hen zomaar een top-klassering opleveren.

Morgen 5 wedstrijden. Want Seroos 4 en 6 zijn afgelast. Veel succes allen!