Het bestuur heeft besloten om de samenwerking met Jacco als trainer van de tweede selectie en keeperstrainer aan het einde van dit seizoen te beëindigen.

Jacco is voor het vierde seizoen actief als trainer van de tweede selectie en het vijfde seizoen van de 1e selectie keepers. Hij heeft  de afgelopen jaren mooie successen geboekt en ook dit jaar staat het 2e elftal er prima voor in de competitie en doen we weer volop mee in de bekercompetitie. We hebben met Jacco altijd prettig samengewerkt. Maar vinden, na  de betrokken spelers te hebben gepolst,  dat het tijd is voor een ander gezicht.  We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat we dit seizoen samen op een mooie manier gaan afsluiten. We zijn druk op zoek naar een nieuwe trainer voor de tweede selectie en voor de keepers van de 1e selectie.

De staf van de eerste selectie is rond. Zowel verzorger Jos Tuns, assistent-scheidsrechter Han Wondergem, leider Ruud Luteijn en assistent-trainer Nicky Holmes maken volgend seizoen deel uit van de technische staf. Eerder hadden we al met onze  hoofdtrainer Gerrit Petersen overeenstemming bereikt voor nog een jaar Serooskerke.

Bestuur vv Serooskerke