Zaterdag 24 november is het zover, dan worden de teamprijzen en bekers van de topscorers van het seizoen 2017-2018 uitgereikt. We hopen dat alle teams om 18:00 uur terug zijn op Seroos zodat we rond die tijd kunnen starten. We hopen dat zoveel mogelijk spelers van de teams, de leiders en zeker de topscorers zelf aanwezig zijn. We hebben weer veel nieuwe verhalen en andere gezichten ten opzichte van vorig jaar, dus het word weer de moeite waard.

Om alvast in de stemming te komen, een korte toelichting op de uitreiking.

 

Teamprijs

We beginnen met de teamprijs. Vorig seizoen hebben de leiders een topscorer aangewezen voor hun team, met een verwacht aantal goals. Voor het team dat de beste voorspelling heeft gedaan is een geldprijs, net als voor de runner up. Maar niet getreurd, ook de andere teams mogen zich melden bij spreekstalmeester Bert voor een presentje. De leiders mogen dan ook direct hun topscorer met het aantal goals voor dit seizoen voorspellen. We willen de leiders als laatste ook vragen om direct € 50,- in te leggen voor de teamprijs van komend seizoen.

 

Topscorer per team

Volgens goed gebruik zetten we de topscorer van elk team in het zonnetje, zolang deze niet in de top-3 is geëindigd. De spelers worden 1 voor 1 naar voren geroepen om hun prijs in ontvangst te nemen.

 

Top-3

We sluiten de uitreiking af met de spelers die op het podium zijn geëindigd. Zij krijgen als laatste hun prijs uitgereikt waarna we verder gaan met een biertje onder muzikale begeleiding van DJ Bert.