Op zaterdag 10 november 2018 staat de 4e editie van het Open Stroskerkse Sjoelkampioenschap op het programma! De eerste editie werd gewonnen door Arjen Francke, de 2e editie door Ineke Gideonse en vorig jaar was Kees-Pieter Geschiere de grote winnaar na een spetterende finale! Wie gaat er dit jaar met de titel en natuurlijk de felbegeerde beker naar huis?! 

Voorafgaand aan dit spannende topsporttoernooi gaan we eerst met z’n allen gezellig eten in het clubhuis. Het menu bestaat uit friet/rijst met saté en goulash. Je hoeft hiervoor geen keuze te maken, omdat het in een buffetje zal worden klaargezet. Iedereen kan dus van alles wat pakken.

Aanvang: 18:30 inloop, rond 19:00 uur wordt het eten geserveerd.

We willen ervoor zorgen dat we niet al te lang bezig zijn met het eten, omdat we snel willen beginnen aan het sjoeltoernooi. Het zou dan ook fijn zijn als iedereen na het eten eventjes helpt met het opruimen en het klaar zetten van de tafels. Des te eerder kunnen we van start!

Kosten voor het eten bedragen € 10,- p.p.

(Op de avond zelf betalen bij de leden van de evenementencommissie)

Opgeven kan tot en met dinsdag 6 november bij Bert Francke per e-mail: bertfrancke@hotmail.com, per telefoon: 0636192667 of inschrijven op de lijst in de kantine. Graag bij het opgeven vermelden of je meedoet aan het sjoeltoernooi en of je mee wilt eten. (Het is ook mogelijk om alleen te blijven eten óf alleen te sjoelen.) Mocht je nou echt geen saté of goulash lusten óf je ben vegetarisch, laat het dan ook even weten, dan gaan we iets anders voor je regelen.

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om deze avond gezellig een biertje te komen doen en alle deelnemers toe te juichen. We gaan er net als vorig jaar weer één groot feest van maken!

De evenementencommissie

Marcelle, Marjolein, Jeffry, Maikel, Alex, Jeroen en Bert