Aan alle spelers, leiders/trainers en ouders,

Vrijdag 14 en zaterdag 15 december is het weer zover: de jaarlijkse oliebollenactie. Dit jaar gaan wij 4000 oliebollen aan de man proberen te brengen. De opbrengst van de oliebollenactie komt ten goede aan de verschillende activiteiten van de jeugdafdeling van de SJO Serooskerke-Veere (zoals de startdag en de jaarlijkse elftal bijdrage). Dit jaar hebben we gekozen voor twee dagen, dit omdat er nog verschillende wedstrijden op zaterdag gespeeld moeten worden.

Om deze actie tot een succes te maken verwachten wij dat jullie de spelers zullen motiveren om op deze dag hun beste beentje voor te zetten om alle oliebollen te verkopen. Naast de aanwezigheid van de spelers verwachten wij natuurlijk ook alle leiders en trainers.

De verkoop start op vrijdag 14 december om  18.00 uur tot 20.00. Graag om 17.45uur aanwezig zijn omdat wij de spelers en begeleiders in moeten delen in de verschillende verkooproutes.  Deze avond verwachten we de spelers, trainers en leiders van de JO11/MO11 tot en met de JO19 en MO19.

De verkoop op zaterdag begint om 9.00 uur. Die ochtend verwachten wij de spelers, trainers en leiders van de JO7, JO8 en JO9.

Graag tot ziens op vrijdag 14 en zaterdag 15 december

Jeugdcommissie SJO Serooskerke/Veere.