Zaterdag 18 mei mochten de mannen van Seroos 1 voor de laatste keer aantreden op Sportpark Noordhout waar de wedstrijd tegen WHS op de planning stond. Beiden teams waren al zeker van degradatie en hierdoor kon vrijuit gevoetbald worden. Seroos 1 ging dat in de volgende opstelling doen: Jens, Robbie, Jeffrey, Alex, Wessel, Kaj vd R, Kaj C, Jordy, Lars, Aron en Jordi.

Op het vers gemaaide gras door de nieuwe grasmaaier kreeg Seroos vrij vroeg in de wedstrijd verschillende kansen uit corners, echter wilde de bal er niet in. Wel was al snel duidelijk dat Seroos veel druk op de tegenstander uit wilde oefenen en op zoek was naar een doelpunt. Dit doelpunt leek na ongeveer een kwartier spelen ook te komen toen Lars de bal voor het inschieten had. Vlak voordat hij kon uithalen werd hij in zijn rug geduwd waardoor een serieuze poging uit bleef, dit was geen penalty want de scheidsrechter dacht dat de bal gespeeld werd.

Een aantal minuten later kwam die penalty er wel nadat Aron in de rug geduwd werd na een voorzet van Jordi. Alex mocht aanleggen en scoorde, 1-0. Er kwam steeds meer ruimte voor Seroos om te voetballen en vlak voor het einde van de eerste helft wist Aron het net nog een keer te vinden, dit resulteerde in een ruststand van 2-0.

Na een kop thee kwam WHS scherp uit de kleedkamer en gingen meer en hoger druk zetten. Dit resulteerde in de eerste periode van de tweede helft voor een aantal kansen, de 2-1 hing in de lucht. Deze werd na ongeveer 60 minuten spelen ook gemaakt nadat een speler van Seroos de bal in eigen goal werkte. Gelukkig kreeg Seroos vlak na de goal de wedstrijd weer meer onder controle en dit zorgde zelfs voor veel kans. Helaas werden deze kansen bijna allemaal gemist. Toch wist de vers ingevallen Bjarne nog een goal te maken na een mooie steekbal van Kaj vd R. 3-1.

3-1 Was ook de uitslag. Zo werd de laatste wedstrijd van het seizoen positief afgesloten, daarna werd in de kantine nog afscheid genomen van verschillende spelers en werd kibbeling gegeten van Visspecialist Wachters. Iedereen bedankt voor het steunen van Seroos 1 dit seizoen en we hopen jullie volgend jaar weer langs de lijn te zien.

De foto’s van deze wedstrijd, gemaakt door Irene Overbeeke, zijn op onze Facebookpagina te bekijken.