Zaterdag 15 oktober mochten werden de mannen van Seroos 3 om 12:00 aan de aftrap in Westkapelle verwacht. Dat het al een tijd geleden was dat we tegen de Noormannen hebben moeten spelen bleek al snel, aangezien alle auto’s de afslag naar het sportpark hadden gemist.

Waar bijna de hele selectie om 11 uur in de kleedkamer aanwezig was, ontbrak er één speler. Mathijs had vrijdagavond zijn eerste werkdag bij het Holland Casino in Breda. Eenmaal thuis aangekomen had hij nog een lekkere whisky voor zichzelf ingeschonken. Hierdoor was hij in een diepe slaap gevallen, want hij sliep door zijn wekker heen. Uiteindelijk kwam Mathijs rond half 12 aan in Westkapelle, waardoor hij de eerste helft mocht gaan vlaggen.

Voor deze wedstrijd had Jacco een andere opstelling bedacht. Waar Bart, vorig jaar nog rechtsback, vandaag samen met Thomas in de spits moest spelen. Kort achter de twee spitsen stond Dion, waar de opstelling verder geen bijzonderheden kende. Dit resulteerde in de volgende opstelling:

Niels
Luuk – Bennet – Raoul – Ramon
    Hessel – Ramon – Jannick
                        Dion
               Thomas – Bart

Toen de wedstrijd begonnen was werd het al vrij snel duidelijk dat hier 3 punten behaald konden worden. Er lag veel ruimte op het middenveld, echter werd deze ruimte niet altijd goed benut. De eerste helft kwamen we daarom ook niet tot grote kansen. De Noormannen kregen ook bijna geen mogelijkheden, waardoor we gingen rusten met 0-0.

De tweede helft werd de ruimte beter benut, wat ook tot grote kansen leidde. Na een aantal goede aanvallen besloot Jannick het eens van afstand te proberen. De bal vloog richting de verre kruising, maar de keeper van de Noormannen tikte de bal met een mooie zweefduik uit de kruising. Dit resulteerde in een corner. Thomas en Dion hadden al een aantal hele goede corners gegeven, wat helaas nog niks had opgeleverd. Dit keer stond Bennet op de juiste plek om de bal het doel in te lopen. Eindelijk hadden we de verdiende voorsprong te pakken. Kort na de 0-1 volgde al snel de 0-2, waar Hans na een goede aanval de bal tegen de touwen wist te werken.

De Noormannen probeerde de eer te redden en gingen wat aanvallender spelen. Hierdoor moest Mathijs noodgedwongen een tackle inzetten op de rand van de 16, waardoor hij helaas geblesseerd raakte. Gelukkig mogen we in deze klasse gewisselde spelers weer terug het veld inbrengen, waardoor we de laatste 10 minuten niet met een man minder hoefden te spelen.

Het slotoffensief van de Noormannen leidde helaas wel tot een doelpunt, waarna ze alles of niets gingen spelen.

Uiteindelijk was het Dion die de verlossende 1-3 wist te maken na een schitterende stift.

Na alweer de tweede overwinning van het seizoen hebben we inmiddels bijna evenveel punten als vorig seizoen. Na een vrije zaterdag staat zaterdag 29 oktober om 12:30 de thuiswedstrijd tegen het tweede elftal van Bruse Boys op het programma.