Het Open Stroskerkse Sjoelkampioenschap 2021 gaat helaas niet door wegens de aangescherpte maatregelen. Duizenden stenen zullen dus voorlopig niet het juiste gat vinden tijdens dit populaire evenement waar al over 100 aanmeldingen voor waren. We hopen snel terug te zijn met een nieuwe datum in het volgende jaar. We houden u op de hoogte en hopelijk tot snel!

Na lange tijd mogen we eindelijk weer een fantastisch evenement organiseren. Het Open Stroskerkse Sjoelkampioenschap komt er weer aan! Deze wordt gehouden op zaterdag 20 november 2021.

Vorig jaar moesten we dit fantastische evenement helaas voorbij laten gaan, maar nu staat 6e editie van het Open Stroskerkse Sjoelkampioenschap weer op het programma. Wie gaat er deze keer met de titel en natuurlijk de felbegeerde wisselbeker naar huis?! Voorafgaand aan dit topsporttoernooi gaan we eerst weer met z’n allen gezellig eten in het clubhuis. Het menu bestaat uit friet & rijst met saté en gehaktballetjes in stroganoffsaus. Je hoeft hiervoor geen keuze te maken, omdat het in een buffetje zal worden klaargezet. Iedereen kan dus van alles wat pakken.

Aanvang: 18:30 inloop, rond 19:00 uur wordt het eten geserveerd en daarna start het toernooi.

We willen ervoor zorgen dat we niet al te lang bezig zijn met het eten, omdat we snel willen beginnen aan het sjoeltoernooi. Het zou dan ook fijn zijn als iedereen na het eten eventjes helpt met het opruimen en het klaar zetten van de tafels. Des te eerder kunnen we van start!

Kosten voor het eten bedragen € 11,- p.p.
(Op de avond zelf betalen bij de leden van de evenementencommissie)

Opgeven kan tot en met zaterdag 13 november bij Bert Francke per e-mail: bertfrancke@hotmail.com, per telefoon/Whatsapp: 0636192667 of via de inschrijflijst in de kantine. Graag bij het opgeven vermelden of je meedoet aan het sjoeltoernooi en of je mee wilt eten. (Het is ook mogelijk om alleen te blijven eten óf alleen te sjoelen.) Mocht je nou echt geen saté en gehaktballetjes lusten óf je ben vegetarisch, laat het dan ook even weten, dan gaan we iets anders voor je regelen.

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om deze avond gezellig een biertje/frisje te komen doen en alle deelnemers toe te juichen. We gaan er net als de voorgaande edities weer één groot feest van maken!

BELANGRIJK – COVID-19! We hebben te maken met de Corona maatregelen waar ook wij als vereniging en organisatie ons aan moeten houden. Dit betekent dat er voorafgaand aan het event wordt gevraagd om een Corona vaccinatiebewijs (QR code) of een negatief testbewijs. Mochten deze maatregelen veranderen wordt dit vermeld, maar er wordt aan de voorwaarden voldaan die op dat moment gelden. Houd hier dus rekening mee.

Oud winnaars
2014: Arjen Francke