Zaterdag 17 november stond de wedstrijd seroos-tholen op het programma
 
Seroos dat thuis nog ongeslagen is, kon eindelijk is over een voetballend elftal beschikken, aangezien peter f nog altijd met ze voet zit en jeffry hem kwam vergezellen op de tribune, doordat jeffry op trainen ipv de bal een tikkie breed of terug speelde wilde jeff de bal een keer naar voren spelen en dat was zo een vreemde beweging voor jeffry zijn lichaam dat zijn knie het begaf. Dus mensen langs de kant jullie zitten de komende 6 tot 8 weken opgezadeld met jeffry poppe.
Aron is ook langdurig geblesseerd aan de knie en die hopen we na de winterstop weer te zien schitteren.
 
De volgende elf namen stonden op het bord:
Jordi
Lennart,jorden,jasper,maikel
Bo,bjorn
Sil
Robbie Alex Tiemen
 
Wissels; roy de visser, jeroen Gideonse en onze good old man Jeroen Geerse!
 
Waar het veld de eerste 3 thuiswedstrijden er fantastisch uit zag, begint het veld hier en daar nu toch wel wat hobbels en bobbels te vertonen. Maar niks te klagen want de tegenstander speelt op precies de zelfde mat.
 
Nadat Jordi de tos verloor als reserve aanvoerder kon de pupil sjef aan de aftrap beginnen en zijn danskunsten showen aan het publiek.
 
Nu iedereen op zijn plek zat kon de wedstrijd beginnen, seroos was scherp aan de wedstrijd begon creëerde gelijk al wat kleine kansjes en liet Tholen niet aan voetballen toe komen. Na een paar goede aanvallen over rechts was het al in de 7de minuut al echt gevaarlijk voor de goal van tholen, Robbie werd weg gestuurd in de diepte, en zag in zijn ooghoeken dat Tiemen en lex zich voor de goal melden. Robbie gaf een strakke bal voor maar Alex kwam een teen lengte te kort om de bal bij de eerste paal binnen te tikken. En bij de 2de paal rolde de bal net over Tiemen zijn tenen heen. De eerste grote dreiging Kwam van de kant van seroos.
 
Nadat seroos bleef aandringen op de vijandelijke doel voornamelijk via de rechterkant doordat Robbie een zeer sterke wedstrijd speelde, kwam weer de voorzet via de rechterkant op lex die de bal eerst op ze borst aannam en de bal daarna koelbloedig over de keeper heen wipte. Wat we overigens niet van onze target man gewend zijn. normaal moet de bal dwars door de touwen heen dit keer bleef die zeer rustig voor de goal. Het is alleen te hopen dat onze target man wel met beide benen op de grond blijft staan nu die door menig krant en trainer opgehemeld word. Als lex in ze koppie knoopt dat die zeer belangrijk voor het team is door keihard te werken en te sleuren gaan we nog heel veel plezier aan hem beleven.
 
Na de goal neemt seroos iets gas terug, waardoor tholen wat meer in de wedstrijd komt. Doordat seroos iets gas terug neemt word het ook wat slordiger. Zo neemt dekker de bal slecht aan, aan de zijkant van het veld, waardoor de spits de bal kan onderscheppen en Bjorn aan de handrem moet trekken wat resulteert in een gele kaart en een vrije trap van 30 meter.
Zo word de vrijtrap genomen strak over de grond hij word door niemand aangeraakt, en rolt zo over Jordi ze voet de goal in 1-1 totaal onnodig. 
 
Nu moet seroos weer opnieuw beginnen zo begint seroos gelijk weer met druk zetten vaak onder leiding van Sil gebeurd, Sil die erg gretig speelde en bijna geen balverlies leed was zeer belangrijk voor seroos. In de 28 ste minuut doordat Sil druk zet word de bal verovert en word Alex ingespeeld die de bal vast houd en Sil weg steekt in de 16 net voordat Sil wil uit halen struikelt Sil maar tholen is gewaarschuwd seroos wil weer snel op voorsprong komen.
 
In de 31 ste minuut veroverd sil wederom de bal door goed druk zetten, die direct opent op lex die goed wegdraait bij zijn directe tegenstander en ziet dat Robbie vertrokken is en steek Robbie weg en die blijft koelbloedig en schuift de bal onder door de keeper 2-1 seroos! 
 
Seroos dat nu geen gas terug neemt en direct op zoek gaat naar de 3-1 een crossbal op Tiemen, die de bal direct door speelt naar Robbie die hem op zijn beurt laat vallen op lex. Die de bal vervolgens direct afdrukt alleen een enorme afzwaaier produceert.
 
Dit is gelijk het laatste grote wapenfeit van de eerste helft.
 
2de helft:
 
De intentie van seroos is gelijk duidelijk die 3-1 moet op het scorebord, seroos dat gelijk druk zet komt  in de 47ste minuut 1 op 1 op de keeper door een fantastisch pass van Maikel (die echt een beer van een wedstrijd speelde) op lex,helaas schiet Alex recht op de keeper.
 
Zo blijf seroos op de poort rammelen bij tholen in de 58 minuut maakt Tiemen een goeie actie naar binnen waardoor hij de 16 binnen dribbelt een verdediger maakt een sliding op Tiemen. doordat hij de bal mist, probeert hij de bal mee te nemen met zijn hand, dat gezien word door de scheidsrechter. Seroos krijgt een pingel, lex neemt plaats achter de bal. Hij neemt een aanloop en schiet, maar tot iedereen ze verbazing haalt de bal amper de achterlijn, helaas raakt Alex volledig de bal verkeerd. 
 
In de 66 minuut weer een aanval over rechts. Waar Alex wederom opnieuw word bediend en de bal binnen tikt, helaas denkt de vlaggen van tholen daar anders over die dacht dat die bij  de sinterklaas intocht van Middelburg was en alleen maar met ze vlaggetje moest wapperen. 
 
Seroos dat maar blijft aandringen bij tholen krijgt de bal er niet in, tholen heeft tot nu toe nog vrij weinig te vertellen gehad in de 2de helft. Zo is het in de 83ste minuut Bjorn die met de bal aan de voet opstoomt en Alex in speelt, Alex die de bal goed bij zich houdt ziet dat Bjorn door gelopen is en geeft de bal mee aan bjorn, die nu op de rand 16 komt en de bal schiet op goal maar via een verdediger naar de achterlijn rolt, de keeper probeert de bal binnen te houden door te glijden aar de bal maar klemt de bal niet, waardoor bjorn de bal weer op kan pikken en Alex alleen voor de goal kan zetten, die eerst nog een verdediger uitkapt en daarna de bal hoog in de dak van het goal schiet eindelijk die verlossende 3-1 voor seroos.
 
Seroos wil nu de wedstrijd uit spelen, in de 90 minuut onderschept tholen nog een keer de bal op het middenveld die gelijk een aanvaller diep wegstuurt die 1 op 1 met Jordi komt. Jordi kan de eerste poging stoppen maar de rebound word binnen geschoten. 3-2!
 
Gelukkig fluit de scheidsrechter daarna snel af, zo blijven de verdiende punten op seroos.
Seroos dat het zich zelf veelte moeilijk heeft gemaakt. En al veel eerder weg had moeten lopen bij tholen. Zodat het de wedstrijd rustig had uit kunnen voetballen.
 
Zo staat aankomende week de kraker tegen bruse boys op het programma!
Bru dat nu toch lijkt te gaan draaien word een lastige tegenstander, waar we volle bak de mouwen moeten op stropen en alles moeten geven om daar met een goed resultaat weg te gaan.
 
Ik hoop u allen weer te zien in Bru!
 
Tot zaterdag.