De Stroskerkse Darts Trophy 2022 staat dit jaar gepland op zaterdag 14 mei. Na ruim 2 jaar mogen we eindelijk weer en daarom wordt het dit keer geen wintereditie, maar gewoon lekker midden in het seizoen! Daarnaast nog leuk om te vermelden dat het gaat om alweer de 15e editie van dit prestigieuze toernooi. Het staat dit keer gepland op een zaterdagavond tijdens een competitieronde en dit betekent dat de opzet iets anders is. Het darttoernooi zal uiterlijk om 19:00 uur starten en daarvoor zal er al geloot worden. Tijdens deze avond zal er tussen 18:00 – 21:00 uur een barretje met een bakplaat aanwezig zijn waar iedereen een heerlijke broodje hamburger of iets anders lekkers kan nuttigen. Dit betekent dat iedereen gewoon zelf voorafgaand of tijdens het toernooi lekker wat kan eten op een gewenst moment. Op deze manier besparen we tijd en kunnen we ons volledig richten op het darten deze avond. 

Mede door de beperkte capaciteit is er besloten dat niet iedereen zich kan aanmelden voor dit darttoernooi. Je kan je namelijk alleen aanmelden als je betrokken bent bij onze voetbalvereniging of een echte VRIEND van Seroos bent. Ben je geen lid of niet betrokken bij de club? Dan kun je je helaas niet inschrijven en dus niet mee doen. Het is en blijft tenslotte de Stroskerkse Dartstrophy. Heb hierover vragen of twijfel je over je aanmelding? Vraag het gerust! 

Opgeven kan t/m zaterdag 7 mei dec. bij Bert Francke via bertfrancke@hotmail.com, via de app naar 0636192667 of via de lijst in de kantine. Loting: tussen 18:30 en 19:00 uur. Start toernooi: 19:00 uur. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om deze avond gezellig een biertje te komen doen en alle deelnemers toe te juichen. Ook is het mogelijk voor supporters of niet-deelnemers lekker te blijven hangen en ook een lekker broodje mee te eten. Kortom, het wordt weer één groot feest en graag tot zaterdag 14 mei.

Let op! Het maximaal aantal deelnemers is 60. VOL = VOL. Schrijf je dus snel in.

Sponsoren: Sinke Schoenmode & BPG Van Westen Bouwmaterialen