De 3e competitiewedstrijd van het seizoen is tegen de nummer voorlaatst uit Bergen op Zoom. Na een tegenvallende start van het seizoen ( 2 x verlies met ruime cijfers) is het hard nodig om vandaag een resultaat te boeken en liefst te winnen. In de basis begonnen (verdediging): Wessel, Tom, Finn en Djangko, (middenveld) Kay, Beaudoin en Jordy, (aanval): Bjarne (weer terug na een liesblessure), Lars en Ruud (geleend van het 2e elftal). We begonnen de wedstrijd om 14.30 en al direct bleek dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. In de 22e minuut kreeg MOC’17 een vrije trap die met een stuit de 16 m. in wordt ingebracht. Vrijwel iedereen mist de bal behalve de spits van MOC’17. Hij rond knap af net onder de lat en onhoudbaar voor Jens, de 0-1 is een feit.

In de vervolg  van de 1e helft gaan we op zoek naar de gelijkmaker maar verder dan een schot van Bjarne en een goede poging (een schot voorlangs) van Lars komen we niet.

Na de rust gaan we vol goede moed verder op zoek naar de 1-1. We creëerden te weinig in de voorhoede terwijl onze achterhoede niet meer in de problemen kwam. De gelegenheidscoach Bjorn Francke deed wat hij en kon en probeerde met een wissel (Jordy van Schaik) nog wat te forceren. De wedstrijd eindigde met een 0-1 nederlaag. Volgende week uit naar Arnemuiden.

Foto’s van de wedstrijd, gemaakt door Irene Overbeeke, zijn hier te bekijken.